TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Păpușarul 9786303121697
Păpușarul
Vezi
galerie

Păpușarul

de Daria Bordeianu

Id: #432438

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ai grijă… Păpușarul e mai aproape decât crezi…


Când Luca întâlnește din întâmplare o fată misterioasă din liceul său, viața lui ia o turnură neașteptată. Se îndrăgostește iremediabil de aceasta și pare să fie gata să renunțe la orice pentru ea: la liceu, la prieteni, la familie, la oameni care au fost alături de el toată viața. Toate acestea au fost date uitării. Acum, singurul lucru care îl interesează este ea.


Dar ce se întâmplă când toată lumea ta se află într-o singură persoană?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daria Bordeianu

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786303121697

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 227

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: destin, emoții, iubire, prietenie, familie

 

Opinii editoriale

„Scris pe când avea doar 16 ani, adică în urmă cu doi ani, acest roman de debut al Dariei Bordeianu explorează și exploatează o lume familiară ei - cea a adolescenților liceeni - pe care o transpune într-o ficțiune realistă în care preocupările și emoțiile specifice vârstei se regăsesc din plin.

„Păpușarul” este o poveste despre prietenii adolescentine și iubiri inocente, despre dezamăgiri și schimbări de atitudine specifice vârstei, pe care Daria le creionează cu talent, inteligență și surprinzătoare maturitate.

Cu și despre adolescenți, cartea va fi apreciată - cu siguranță - de adolescenții care se vor regăsi în paginile ei, dar și de adulții care vor putea privi adolescența chiar din perspectiva unui adolescent.”

Maria Ene