TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dacă ar fi fost cu mine 978-606-40-2095-6
Dacă ar fi fost cu mine
Vezi
galerie

Dacă ar fi fost cu mine

de Laura Nowlin

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Young la Trei

Id: #433292

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă ar fi fost cu mine,
totul ar fi fost diferit...

În copilărie, Autumn și Finn erau nedespărțiți. Apoi ceva s-a schimbat. Sau poate s-au schimbat ei. Acum fac tot posibilul să se evite.
 
Autumn are un iubit, Jamie, și un grup de prieteni apropiați. Finn a devenit acel băiat din școală în preajma căruia toți elevii își doresc să se afle.
 
Totuși, în rarele momente când se întâlnesc, Autumn e cuprinsă de senzații ciudate, care nu-i mai dau pace. Începe să se întrebe dacă lucrurile ar fi putut să stea și altfel. Oare ar trebui să fie împreună?
 
Pe măsură ce timpul trece, Autumn își dă seama că e posibil să aibă doar o singură șansă de a îndrepta lucrurile înainte să fie prea târziu.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Nowlin

Traducător: Irina Stoica

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: If He Had Been With Me

ISBN: 978-606-40-2095-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: conflict, emoții, iubire, prietenie

 

Opinii editoriale

„O poveste de dragoste minunată și autentică, în care personaje complexe se confruntă cu probleme complexe: familii monoparentale, divorț, influența grupului, sex și sarcină la vârsta adolescenței. Laura Nowlin ne oferă o poveste reală, cu ritm alert și fără accese melodramatice.”

Booklist

„Personajele creionate cu finețe vor capta atenția cititorilor de la bun început. Maturizarea protagonistei este redată cu sensibilitate, printr-o largă paletă de experiențe și evenimente. Chiar și personajele secundare sunt atent construite, fiecare având propriile povești și motivații. Cititorii vor fi încântați să profite de ocazia de a pătrunde în mintea lui Autumn și de a-i descoperi fiecare gând.”

Kirkus Reviews

„Miezul acestui roman constă în expunerea unei iubiri născute în copilărie, atât de pură și de dulce, încât pare prea fragilă ca să supraviețuiască anilor tulburi ai adolescenței. Într-un stil plin de tandrețe, care ne face să ne atașăm de personaje, Laura Nowlin descrie anii de liceu și perioada derutantă de după absolvire. Iar la sfârșit, când aflăm de ce Finn și Autumn ar fi trebuit să fie împreună mereu, nu ne putem împiedica să simțim durerea provocată de capriciile vieții.”

School Library Journal