TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Portret de familie 978-630-319-704-3
Portret de familie
Vezi
galerie

Portret de familie

de Ann Napolitano

Titlu apărut în colecția Folio la Litera

Id: #434645

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

William Waters a crescut într-o casă redusă la tăcere de tragedie, în care părinții săi abia suportau să-l privească, cu atât mai puțin să-l iubească, așa că atunci când o întâlnește pe energica și ambițioasa Julia Padavano în primul an de colegiu, lumea parcă se luminează în jurul lui. Odată cu Julia, William face cunoștință cu familia ei, pentru că ea și cele trei surori ale sale sunt inseparabile: Sylvie, visătoarea familiei, este cea mai fericită cu nasul într-o carte, Cecelia este o artistă cu spirit liber, iar Emeline, răbdătoare, are grijă de toată lumea. În familia Padavano, William primește dragostea și căldura care i-au lipsit; fiecare moment din casa lor este haotic, dar plin de iubire.

 

Însă curând întunericul din trecutul lui William iese la suprafață, punând în pericol nu numai planurile atent puse la punct de Julia pentru viitorul lor, ci și devotamentul de nezdruncinat al surorilor una față de cealaltă. Rezultatul este o criză familială catastrofală care le schimbă viețile pentru generații întregi. Va fi oare loialitatea care le-a susținut cândva suficient de puternică pentru a le readuce laolaltă atunci când va conta mai mult?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ann Napolitano

Traducător: Mihaela Serea

Data apariției: martie 2024

ISBN: 978-630-319-704-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: emoții, iubire, pericol, familie

 

Opinii editoriale

„Portret de familie te va emoționa pentru că vei ajunge să îți pese atât de mult de personaje și de destinele lor... Ann Napolitano ne obligă să contemplăm complexa tapiserie a iubirii de familie care, în ciuda durerii și a pierderilor, încă ne poate uni.”

The Washington Post

„Vibrantă și inteligent scrisă... cartea lui Ann Napolitano nu cade în păcatul rețetei facile a sentimentalismului și nu se mulțumește niciodată cu răspunsuri simple la problemele emoționale cu care se confruntă personajele sale.”

The New York Times Book Review
Ann Napolitano
Ann Napolitano
Autor

Ann Napolitano este autoarea romanelor A Good Hard Look și Within Arm’s Reach. E...

vezi autor