TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Beatrice în Barcelona
Beatrice în Barcelona
Vezi
galerie

Beatrice în Barcelona

de Emma Blue

Id: #428950

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Întâlniri cu peripeții
 

Descriere produs

Beatrice în Barcelona este o carte umoristică, cu dialoguri și situații inedite care iau întorsături neașteptate, cu monologuri hazlii, dar pline de bunavoință afectuoasă.

 

Timp de două săptămâni, întâlnirile pe care Beatrice le are cu prietenii, colegii sau cu necunoscuții, pun pe tapet subiecte spinoase – infidelitatea, discuțiile tabu pe teme sexuale, relația cu soacra, feminismul, misoginismul, superstițiile și altele – peste care eroina trece cu umorul și gentilețea de care se bucură oamenii, care și-au creat obiceiul de-a descoperi frumusețea umană, chiar și acolo unde trebuie căutată cu lumânarea.

 

Dorința de a iubi din nou și de a demisiona pentru a-și urma visele, o determină pe Beatrice să facă unele demersuri care mai mult o încurcă, dar cărora le supraviețuiește cu grație, haz și optimism.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emma Blue

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-071-958-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: aventură, iubire, prietenie, umor

 

Opinii editoriale

În întregul ei, cartea Emmei Blue face vorbire despre vulnerabilitatea iubirii într-o societate în care viața, iubirea, relațiile se desfășoară cu viteza luminii, nimeni nu mai are timp de cumpănire, de echilibru, de armonie, totul se derulează sub imperiul probării experiențelor imediate cât mai variate și cât mai excitante, fără ca îndrăgostiții să mai aibă timp de clarul de lună, de nimbul iubirii, de trăinicia ei. Eroii trăiesc trepidant asemenea turbulențelor dintr-un avion care zboară fără țintă, în necunoscut.

Elena Netcu