TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Chemarea muntelui sfânt
Chemarea muntelui sfânt
Vezi
galerie

Chemarea muntelui sfânt

de Gabriela Turculețu

Id: #426085

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De la cucerirea cetății Ierihon sub comanda lui Iosua, până la cucerirea Ierusalimului sub comanda regelui David, poporul evreu a luptat, apoi a venit robia peste ei, dar poporul a sperat întotdeauna în izbăvirea divină. Istoria acestui popor ales este o captivantă poveste de curaj și onoare.

 

Romanul prezintă oameni simpli prinși în mijlocul unor evenimente istorice fascinante. Neluând în seamă importanța acestora, oamenii își trăiau poveștile lor neperturbați, ca orice om din zilele noastre. Și ca și oricare om din orice perioadă de timp, evenimentele neplăcute te iau prin surprindere, apoi de multe ori, problemele se rezolvă pe neașteptate. Chemarea Muntelui Sfânt oferă perspective surprinzătoare asupra unor evenimente istorice, o mulțime de intrigi și fascinante povești de iubire.

 

În cetatea Ierihonului decăderea morală ajunsese la apogeu, dar și prosperitatea se afla pe același nivel. Cei asupriți gemeau, dar oare îi va auzi cineva?
Ce șansă la fericire poate avea o tânără fată din Moab, atâta timp cât chiar mama ei o ura și încerca să o vândă sclavă?

 

Estera este un personaj miltidimensional, care fascinează prin inteligență, modestie și spirit de sacrificiu, dar ea era o roabă neînsemnată în Imperiul Persan. Ce vise poate avea o tânără ca ea în mijlocul robiei sau ce drept avea ea la fericire?

 

Cine a fost ilustrul soț al frumoasei Estera? Ce s-a petrecut în apartamentul regelui persan când Estera a ajuns în fața lui? Cu ce l-a convins tânără fată că ei i se cuvine poziția de împărăteasă? Oare chiar și-a dorit acea poziție? De ce a ajuns Estera împărăteasă? Care era perspectiva divină asupra poporului evreu aflat în robie și ce rol avea să joace Estera în acest plan?

 

Cine era Eleazar și ce rol a ocupat el în viața Esterei? Oare Estera se va mai întoarce vreodată în Ierusalim?

 

La toate aceste întrebări și multe altele, răspunde romanul Chemarea muntelui sfânt, un roman despre speranță, credință și iubire.” — Gabriela Turculețu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Turculețu

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-606-071-899-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: destin, identitate, iubire, societate