TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regina țipetelor și tronul de foc
Regina țipetelor și tronul de foc
Vezi
galerie

Regina țipetelor și tronul de foc

de Theodora M.M.

Id: #429660

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După ce strămoșii lor au eșuat în alungarea demonilor de pe pământ și închiderea portalului din cer, un grup de adolescenți langhuni fac tot posibilul ca războiul care le amenință acum lumea pe care o știu să nu se întâmple. Dar cu Rhedos, regele infernului, care reușise în sfârșit să se camufleze printre oameni, și cu generalii lui liberi, lucrurile nu erau atât de simple.

 

La câțiva ani după invazie, se naște fiul distrugerii și al salvării, cel care va putea arde lumea sau ar putea-o salva. Foc și putere, ceea ce încearcă să reprime va deveni forța lui. O va putea stăpâni sau o va lăsa să îl stăpânească?

 

Takera Scott, fata jumătate om, jumătate langhun, a trecut neobservată timp de optsprezece ani datorită naturii ei duale. Demonii puteau simți langhunii, dar nu și pe ea. Ținută departe de această lume crudă, Takera nu știe ce o așteaptă pândind. Nick Gateway, împreună cu alți langhuni, reușește să ajungă la ea, dar vor putea ei să o convingă de realitatea din umbre? Ar putea fata langhun să îl salveze pe băiatul care i-a arătat adevărata ei natură? Și, cel mai important, ar putea cei doi să renunțe la iubirea lor pentru a salva lumea?

 

Este o poveste plină de întorsături, de magie, de bucurie și durere… plină de viață. Un popor aproape pierdut, o iubire imposibilă, un dușman aproape indestructibil și un război, toate acestea fac parte din povestea mea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Theodora M.M.

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-630-312-026-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 324

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: iubire, magie, război, supraviețuire