TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magia pădurii fermecate 978-630-312-054-6
Magia pădurii fermecate
Vezi
galerie

Magia pădurii fermecate

de Sara Ciucur

Id: #430289

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Magia plutește în aer în Pădurea Fermecată, unde totul este perfect. Viața aici este pașnică și liniștită, niciodată nu se întâmplă nimic neobișnuit.
Totul însă se schimbă, atunci când, în pădure își fac apariția oaspeți nepoftiți, niște creaturi negre și întunecate care distrug totul.

 

Mimi, o vulpe inteligentă, hotărăște să salveze pădurea împreună cu prietena ei, Rufi, iepurica cea pufoasă.
Cele două pornesc într-o călătorie plină de peripeții și pericole, în căutarea unui obiect magic rar.

 

Vor reuși să îndeplinească sarcinile bazându-se pe puternica lor legătură, sau tot ceea ce le este mai drag va fi distrus?

 

Cartea Sarei Ciucur este, fără îndoială, un basm cu trăsături ale basmului tradițional, dar cu o încărcătură simbolică ce depășește canoanele basmului popular.

Demersul prozaistic al autoarei Sara Ciucur este evident, ascensiunea omului pe scara spiritualității prin capacitatea lui mentală, dar, mai ales, prin dobândirea unei forțe prin care să devină propriul lui stăpân. Este, așadar, insinuată în țesătura textului maturizarea treptată prin încercare și eroare.

Iată că autoarea Sara Ciucur reușește să ne convingă să apucăm și noi pe drumul lecturii ca formă de cunoaștere și de dobândire a valorii noastre supreme: sufletul dăruitor și puterea minții. Basmul cult Magia Pădurii fermecate va deveni, cu siguranță, o carte de referință în literatură pentru copii.

Elena Netcu

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sara Ciucur

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-630-312-054-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 94

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: aventură, copilărie, curiozitate, natură, magie