TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre viață
Despre viață
Vezi
galerie

Despre viață

de Alina Telea

Id: #426090

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
10 povești terapeutice pentru copii
 

Descriere produs

Poveștile terapeutice ca instrumente de comunicare prin intermediul metaforelor au rolul de a oferi modalități de gestionare sau rezolvare a problemelor și de a crea modele comportamentale prin lecțiile de viață oferite.

 

Adresată copiilor de 4, 5 și 6 ani, prezenta carte este menită să îi ajute pe părinți să explice copiilor viața, lumea, binele și răul pe înțelesul lor, într-o perioadă în care poveștile prea simple și prea scurte deja nu mai satisfac dorința de cunoaștere a copiilor.

 

Pe copii îi ajută să se regăsească în forma unei povești sau într-o situație în care se află în prezent, astfel încât numele protagonistului poveștii poate fi schimbat cu ușurință în numele copilului care ascultă povestea, pentru un impact mai puternic.

 

La finalul fiecărei povestiri este indicat ca părintele să îl întrebe pe copil ce concluzii a tras și să îl îndrume spre învățămintele adecvate pentru o mai bună conceptualizare.

 

Și părinții au de învățat din prezentele povești despre acceptare, dezinvoltură și inocența iubirii — specifice universului copilului — și de care uităm atât de des.

Astfel, cele două lumi se întâlnesc, iar din congruența lor se poate naște o lume mai bună…” — Alina Telea

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alina Telea

Ilustrator: Simona Georgiana Vasile

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 9786068935560

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 44

Limbă: Română

Dimensiuni: 29x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: aventură, copilărie, curiozitate, magie