TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alice în Țara Minunilor / Alice in Wonderland (Ed. bilingvă) 978-630-307-007-0
Alice în Țara Minunilor / Alice in Wonderland (Ed. bilingvă)
Vezi
galerie

Alice în Țara Minunilor / Alice in Wonderland (Ed. bilingvă)

de Lewis Carroll

Titlu apărut în colecția Cărți pentru copii la Neverland

Id: #434008

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Alice în Țara Minunilor, bijuteria literară a lui Lewis Carroll, deschide porțile către o lume unde imposibilul devine posibil și unde absurdul este norma. Privind prin ochii curioși ai lui Alice, vom coborî în vizuina iepurelui și vom păși într-un univers fabulos unde orice așteptare este răsturnată. Această carte plină de magie, o satiră subtilă și cu reflecții profunde, ne provoacă să ne reevaluăm percepțiile și să navigăm în labirintul minunat al imaginației umane. Este o călătorie care te ține în suspans, captivând și provocând generații de cititori.

 

Alice, protagonista cărții, trebuie să-și găsească drumul printr-un loc neobișnuit numit „Țara Minunilor”. Povestea se joacă cu logica, cartea fiind condimentată cu personaje fanteziste, fiecare adăugând un pic de umor la șirul poveștii. Alice întâlnește personaje excentrice și se confruntă cu situații comice și absurde pe tot parcursul aventurii sale în Țara Minunilor. Povestea se încheie când fetița reușește să scape din Țara Minunilor și se trezește în lumea reală, unde își împărtășește experiențele cu sora ei.

 

Cartea are multe simboluri transmise prin personaje și prin șirul aventurilor. Povestea îi învață pe copii despre ce înseamnă creșterea – și maturizarea – și o face într-un mod distractiv. Asta pentru că fiecare personaj o învață pe Alice câte ceva despre viață și despre creșterea într-o lume periculoasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lewis Carroll

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 978-630-307-007-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Limbă: Engleză, Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: copilărie, curiozitate, emoții, absurd, aventură, magie, satiră, umor

Lewis Carroll
Lewis Carroll
Autor

Lewis Carroll (1832–1898), pe numele său adevărat Charles Lutwidge Dodgson, s-a...

vezi autor