TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inima războinicului soarelui (Vol. 2)
Inima războinicului soarelui (Vol. 2)
Vezi
galerie

Inima războinicului soarelui (Vol. 2)

de Sue Lynn Tan

Id: #429519

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Continuarea spectaculoasă a volumului Fiica Zeiței Lunii pătrunde mai adânc în fascinanta mitologie chineză, încheind epopeea lui Xingyin, fiica lui Chang’e și a arcașului muritor Houyi, care înfruntă un pericol nou și înspăimântător la adresa tărâmului ei în această poveste impresionantă despre dragoste, sacrificii și speranță.

 

După ce Împăratul Celest i-a redat libertatea mamei sale, Xingyin înflorește în pacea fermecătoare a căminului ei. Dar liniștea fragilă este periclitată de o magie stranie descoperită pe lună și de schimbările tulburătoare din Regatul Celest. Deși este hotărâtă să evite amenințarea tot mai apăsătoare, un adevăr șocant o împinge pe Xingyin să ia o decizie primejdioasă.

 

Nevoită să fugă din nou de pe lună și ajutată de tovarășii ei, tânăra se aventurează în ținuturile necunoscute ale Tărâmului Nemuritorilor, unde întâlnește creaturi legendare și monarhi vicleni, prieteni dragi și adversari neînduplecați. Pentru că alianțele se risipesc precum valurile, Xingyin lasă în urmă vechile dușmănii și apelează la ajutorul celor mai neașteptați aliați. Pe măsură ce teroarea de nedescris cuprinde tărâmul, Xingyin ajunge să cunoască adevărul ascuns în propria inimă și să înfrunte o nouă și malefică forță care amenință să distrugă toate lucrurile la care ține și toate lumile pe care a ajuns să le îndrăgească... chiar dacă prețul cerut va fi sacrificiul suprem.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sue Lynn Tan

Traducător: Bogdan Voiculescu

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Heart of the Sun Warrior (The Celestial Kingdom Duology #2)

ISBN: 978-630-6525-21-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: curaj, iubire, magie, mitologie, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

O aventură alertă și primejdioasă, în care autoarea nu se ferește să apeleze la întorsături narative și emoționale pline de impact.

Paste Magazine

„Proza melodioasă a lui Tan insuflă viață zeilor și monștrilor în această carte care oscilează între acțiune și dialog într-o manieră care îi va surprinde pe cititori când vor ajunge la ultima pagină. Continuarea romanului Fiica Zeiței Lunii este o poveste minunată, inspirată din mitologia chineză, ilustrând o lume fantastică iscusit construită și personaje impresionante.

Library Journal

Aventura incitantă a lui Xingyin prin minunat urzitul Tărâm al Nemuritorilor este un dans complicat care cuprinde mai multe fire epice, bătălii pline de suspans, povești de dragoste, magie și creaturi mitologice. Tan mărește miza în mod considerabil, așezând puterea lui Xingyin pe temelia iubirii chiar și atunci când inima ei este zdruncinată de loialități schimbătoare și de sacrificii tragice, îndrumând cititorul spre o concluzie dulce-amară, dar plină de speranță.

Booklist
Sue Lynn Tan
Sue Lynn Tan
Autor

Sue Lynn Tan scrie romane fantasy, inspirate de miturile și legendele de care s-...

vezi autor