TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fiica regelui pirat (Vol. 1)
Fiica regelui pirat (Vol. 1)
Vezi
galerie

Fiica regelui pirat (Vol. 1)

de Tricia Levenseller

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #422911

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Primul volum din seria Fiica regelui pirat

„În cele din urmă, eu voi fi arma care-i va aduce sfârșitul.”


Trimisă în misiune pentru a recupera o hartă străveche, cheia unei comori legendare, Alosa se lasă capturată de dușmani pentru a le putea cerceta în voie corabia.

 

Tânăra, care le face zile fripte piraților necruțători din echipaj, are un singur obstacol în calea sa: cel care o capturează, și anume secundul Riden, neașteptat de inteligent și insuportabil de atrăgător.

 

Însă Alosa are câțiva ași în mânecă și niciun pirat nu o poate opri pe fiica regelui pirat.

 

Romanul de debut al autoarei Tricia Levenseller reunește acțiunea, aventura, romantismul și un strop de magie într-o poveste palpitantă young adult cu pirați.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tricia Levenseller

Traducător: Maria Magdalena Costea

Data apariției: mai 2022

Titlu original: Daughter of the Pirate King #1

ISBN: 978-606-9072-87-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură, iubire, magie

 

Opinii editoriale

Levenseller lansează pe piață un debut impresionant prin această poveste amuzantă, alertă, plină de romantism și aventuri maritime, într-o lume fantasy cu nenumărate insulițe misterioase, conduse de pirați și sirene. Fiica regelui pirat e un roman care nu trebuie să-ți lipsească din bibliotecă!

Publishers Weekly

Tricia Levenseller a creat un personaj feminin formidabil, o eroină perspicace și imprevizibilă care știe să aibă grijă de ea în timp ce face niște alegeri dificile, și îi invită pe cititori într-o aventură captivantă din care nu lipsesc încrucișările de săbii și luptele sângeroase.

School Library Journal

Atenție cititori, avem în sfârșit o versiune feminină a lui Jack Sparrow! Romanul se adresează clar fanilor francizei Pirații din Caraibe și celor care preferă o eroină neînfricată, de care trebuie neapărat să te ferești, și un erou inteligent, de care cu siguranță nu trebuie să te ferești. Dacă vă plac poveștile de dragoste intense, aventurile pe mare și pe uscat și întorsăturile spectaculoase de situație, citiți Fiica regelui pirat!”

Anna Banks, autoarea romanului bestseller New York „Times Of Triton”

Debutul exploziv al Triciei Levenseller, primul volum din seria Fiica regelui pirat, ne aruncă în cale nenumărate pericole, furtuni pe mare, pirați șarmanți și încrucișări de săbii, însă nimeni și nimic nu o poate învinge pe Alosa. O escapadă maritimă uimitoare, un roman care îi va captiva și fermeca pe cititori!

Shelf Awareness
Tricia Levenseller
Tricia Levenseller
Autor

Tricia Levenseller este autoarea seriei Daughter of the Pirate King și a romanel...

vezi autor