TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misterele Conacului Thorn (Vol. 2)
Misterele Conacului Thorn (Vol. 2)
Vezi
galerie

Misterele Conacului Thorn (Vol. 2)

de Margaret Rogerson

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #430056

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În această minunată nuvelă, continuarea romanului bestseller Vraja spinilor, Elisabeth, Nathaniel și Silas trebuie să deslușească magia misterioasă care îi ține captivi în Conacul Thorn, înainte de Balul de la Miezul Iernii.

 

Elisabeth a început în sfârșit să se acomodeze cu noua ei viață alături de vrăjitorul Nathaniel. Dar în Conacul Thorn se petrece ceva straniu: vrăjile de protecție care au grijă ca proprietatea să fie în siguranță fac nazuri și i-au închis pe toți în conac. Cu siguranță este doar o coincidență că asta se întâmplă chiar acum, când Nathaniel și Elisabeth au început să devină mai apropiați…

 

Neavând acces la lumea exterioară, Elisabeth, Nathaniel și Silas – alături de noua lor menajeră, Mercy – vor trebui să lucreze împreună pentru a descoperi sursa magiei din spatele vrăjilor de protecție defecte, înainte de data la care trebuie să găzduiască Balul de la Miezul Iernii. O misiune deloc ușoară, din moment ce casa este plină de secrete neașteptate, iar singurul lucru la care se poate gândi Elisabeth este că vrea să-l sărute pe Nathaniel în liniște și pace.

 

Dar când devine evident că însuși conacul, influențat de strămoșii vrăjitorului, cere un preț pentru a se supune, Elisabeth și Nathaniel vor trebui să se bazeze pe legătura dintre ei mai mult decât oricând ca să îndrepte lucrurile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Margaret Rogerson

Traducător: Loredana Voicilă

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Mysteries of Thorn Manor (Sorcery of Thorns #1.5)

ISBN: 978-630-6525-22-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură, iubire, magie, prietenie, secret

 

Opinii editoriale

O gură de aer proaspăt, care ne oferă șansa de a vedea aceste personaje trăind în afara mizelor de viață și de moarte ale aventurii lor anterioare. Conacul are propria personalitate, iar secretele descoperite de Elisabeth despre foștii locuitori ne ajută să completăm imaginea de ansamblu. Este clar că Rogerson se desfată creând acest basm reconfortant, insuflând dulcilor scene romantice, precum și secvențelor magice, energie și zvâc. O lectură încântătoare și relaxantă pentru fanii romanului Vraja spinilor și o carte perfectă de citit într-o noapte de iarnă.

School Library Journal

Nuvela li se va părea la fel de plăcută ca o baie caldă fanilor poveștii de dragoste dintre Elisabeth și Nathaniel, deoarece abundă în decoruri extravagante, momente romantice scurte și în replicile istețe și ironice care-l definesc pe Nathaniel. O privire mai profundă aruncată asupra mecanismelor interioare ale lui Silas adaugă profunzime poveștii impregnate de magie. Un volum fermecător, plin de romantism.

Kirkus
Margaret Rogerson
Margaret Rogerson
Autor

Margaret Rogerson este autoarea romanului An Enchantment of Ravens, bestseller N...

vezi autor