TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O fereastră întunecată (Vol. 1) 978-630-6525-32-4
O fereastră întunecată (Vol. 1)
Vezi
galerie

O fereastră întunecată (Vol. 1)

de Rachel Gillig

Id: #433137

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Fecioară. Monstru. Martir
 

Descriere produs

Primul volum din seria „Regele păstor”!


Elspeth Spindle are nevoie de ceva mai mult decât noroc ca să rămână în siguranță în regatul straniu, acoperit de ceață, căruia îi spune acasă. Are nevoie de un monstru. Și îl are. Coșmarul, spiritul străvechi și volatil captiv în mintea ei, o protejează. Și îi păstrează secretele.

 

Dar totul are un preț.


Mai ales magia.


Când Elspeth întâlnește un tâlhar misterios pe drumul din pădure, viața ei ia o turnură dramatică. Aruncată într-o lume a umbrelor și a înșelăciunilor, fata se alătură unei misiuni periculoase pentru a vindeca regatul de magia neagră care îl infectează. Însă tâlharul este chiar nepotul regelui, căpitanul Destrierilor… vinovat de înaltă trădare.
El și Elspeth trebuie să strângă cele douăsprezece Cărți ale Providenței – cheia vindecării – până la Solstițiu. Dar, pe măsură ce mizele cresc și atracția dintre ei devine tot mai mare, Elspeth este forțată să-și înfrunte cel mai întunecat secret. Unul care i-ar putea aduce sfârșitul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rachel Gillig

Traducător: Loredana Voicilă

Data apariției: octombrie 2023

ISBN: 978-630-6525-32-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: magie, pericol, secret, trădare, iubire

 

Opinii editoriale

„Povestea de dragoste înflăcărată care se aprinde între Elspeth și Ravyn este delicioasă. Fanii scriitoarelor Sarah J. Maas, Naomi Novik și Hannah Whitten vor vrea să citească acest roman.”

Publishers Weekly

„Ceața densă, alianțele încălcate și magia rafinată formează fundalul perfect pentru o poveste de dragoste răvășitoare - O fereastră întunecată este captivantă de la prima pagină până la finalul neașteptat.”

Hannah Whitten, autoarea bestsellerului For the Wolf

„Un basm fermecător cu gheare și dinți ascuțiți, proza lui Gillig te va captiva și te va împiedica să dormi. Palpitantă, întunecată și stranie, aprinsă de o magie volubilă, O fereastră întunecată este tot ceea ce iubesc mai mult la un fantasy și ceva în plus!”

Allison Saft, autoarea romanului O magie de neîmblânzit

O fereastră întunecată este o poveste evocatoare despre iubire, mistere și monștri fermecători, transpusă într-o proză frumos și luxuriant scrisă. Rachel Gillig a scris o carte care m-a fermecat.”

Lyndall Clipstone, autoarea romanului Lakesedge

„Povestea de dragoste, care se construiește treptat între Elspeth și Ravyn, un tâlhar misterios, adaugă profunzime volumului... Sistemul magic detaliat cu finețe îmbogățește romanul de debut al lui Gillig; cititorii de fantasy se vor bucura de el.”

Library Journal