TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Șarpele și aripile nopții (Vol. 1) 978-630-6525-37-9
Șarpele și aripile nopții (Vol. 1)
Vezi
galerie

Șarpele și aripile nopții (Vol. 1)

de Carissa Broadbent

Id: #433539

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Primul volum din seria Coroanele Nyaxiei!


Jocurile foamei se îmbină cu aventurile vampirilor într-un roman plin de pasiune, dragoste, suferință, magie și intrigi sângeroase, perfect pentru fanii seriilor Din sânge și cenușă și Regatul spinilor și al trandafirilor.

 

Regulile supraviețuirii sunt aceleași pentru oameni și vampiri deopotrivă: să nu ai încredere în nimeni, să nu te dai niciodată bătut și întotdeauna, dar întotdeauna, să-ți păzești inima.

 

Oraya, fiica umană adoptată de regele vampirilor Născuți din Noapte, trăiește într-o lume menită s-o ucidă. Singura ei șansă de a lăsa în urmă rolul de pradă este să participe la Kejari: un turneu legendar organizat de însăși zeița morții.

 

Dar nu-i va fi ușor să iasă învingătoare când îi are drept adversari pe cei mai puternici războinici din toate cele trei Case ale vampirilor. Pentru a supraviețui, Oraya este obligată să formeze o alianță cu un rival misterios.

 

La Raihn, totul este primejdios. E un vampir necruțător, un asasin eficient și… cel mai important contracandidat al ei. Totuși, pe Oraya o înspăimântă cel mai mult faptul că se simte atrasă într-un fel straniu de el. Iar într-un regat unde nimic nu este mai mortal decât iubirea, fascinația dintre ei îi poate aduce sfârșitul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carissa Broadbent

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: The Serpent and the Wings of Night

ISBN: 978-630-6525-37-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 546

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură, iubire, magie, pasiune, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Un roman de dragoste enemies to lovers senzațional! Fanii genului fantasy, dar și ai poveștilor de iubire, nu vor dori să rateze această carte.”

Publishers Weekly

„Dacă ești fanul lumilor fantasy primejdioase, al vampirilor însetați de sânge, al poveștilor amețitoare de iubire și al unei competiții mortale, vei adora Șarpele și aripile nopții!”

Book Briefs

„Am citit-o într-o singură noapte și mi-a plăcut la nebunie! Carissa Broadbent are un stil de scriere care pur și simplu mă ademenește în cărțile ei.”

Lauren's Bookshelf

„Pregătiți-vă pentru un roller-coaster plin de emoții, acțiune, romantism sfâșietor, magie neagră și suspans.”

The Snug Bookworm

„Un roman întunecat, mortal și, totodată, seducător, cu nenumărate întorsături de situație, secrete și jumătăți de adevăr.”

CJR The Brit