TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretele Nilului 978-630-6525-39-3
Secretele Nilului
Vezi
galerie

Secretele Nilului

de Isabel Ibáñez

Id: #434415

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O descoperire legendară. Un secret mortal. O pasiune interzisă
 

Descriere produs

Primul volum din seria Secretele Nilului


O descoperire legendară. Un secret mortal. O pasiune interzisă.


Noiembrie, 1884. După moartea tragică și misterioasă a părinților ei, Inez Olivera încalcă toate regulile înaltei societăți și se îmbarcă pe un vapor spre Cairo, dornică să afle adevărul.

 

De îndată ce ajunge în Egipt, unchiul ei, un arheolog renumit și controversat, se străduiește să o trimită înapoi acasă și-l însărcinează pe Whitford Hayes, omul lui de încredere, un tânăr enigmatic și enervant de chipeș, să nu o scape din ochi.

 

Însă Inez refuză să fie alungată și, călăuzită de magia vechii lumi, descoperă frumusețea Egiptului, explorează situri arheologice și-și folosește talentul artistic pentru a se infiltra în echipa unchiului ei, fără să-și dea seama că este pe cale să devină un pion într-un joc periculos, care ar putea să o ucidă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Isabel Ibáñez

Traducător: Loredana Voicilă

Data apariției: ianuarie 2024

Titlu original: What the River Knows

ISBN: 978-630-6525-39-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 536

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: adevăr, iubire, moarte, pasiune, pericol, secret

 

Opinii editoriale

„Secretele Nilului este un roman care strălucește prin tainele periculoase, eroina inteligentă, mormintele antice și misterul pe care cititorii vor fi nerăbdători să-l elucideze. O aventură romantică și fermecătoare!”

Rebecca Ross, autoarea seriei Scrisori fermecate

„Această vânătoare arheologică împletește cu măiestrie frânturi strălucite de istorie cu o mitologie fascinantă. Cartea ar trebui vândută cu o centură de siguranță, pentru că va trebui să vă țineți bine pentru aventura palpitantă care vă așteaptă!”

Stephanie Garber, autoarea seriei Caraval

„Un fantasy istoric fermecător, plin de aventură și romantism, cu o mitologie bogată și atent studiată. Secretele Nilului este o carte-comoară! Ibanez își construiește lumea cu măiestrie, iar chimia dintre personaje îți va fura un oftat.”

Elizabeth Lim, autoarea seriei Șase cocori stacojii

„Fenomenală! Cartea merită cu prisosință să fie descrisă prin acest cuvânt. Secretele Nilului are de toate. Un mister care te face să întorci pagină după pagină, aventuri, intrigi și trădări, tachinări care-ți stârnesc râsul și o poveste de dragoste care se construiește treptat, cu personaje bine conturate.”

Mary E. Pearson, autoarea seriei Cronicile celor rămași

„Împletind cu măiestrie în țesătura sa fapte istorice reale, Secretele Nilului se deschide precum o cutie prăfuită de puzzle, dezvăluind o eroină plină de spirit, un pretendent ursuz și o aventură care vă va purta pe apele unduitoare ale Nilului. O capodoperă.”

Ava Reid, autoarea romanelor The Wolf and the Woodsman și A Study in Drowning

„Cu un ritm alert, dar în același timp lirică, cu întorsături de situație care fac paginile să zboare, în vreme ce proza evocatoare a lui Ibanez te face să-ți dorești să savurezi fiecare paragraf scăldat de soare, Secretele Nilului este o poveste cu adevărat încântătoare. Primește toate stelele!”

Heather Fawcett, autoarea seriei Emily Wilde