TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Primul care moare la sfârșit (Vol. 2)
Primul care moare la sfârșit (Vol. 2)
Vezi
galerie

Primul care moare la sfârșit (Vol. 2)

de Adam Silvera

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #427240

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este ajunul lansării programului care va schimba concepția lumii despre viață și moarte și toți se întreabă același lucru: oare chiar pot Crainicii Morții să prezică moartea cuiva sau totul e doar o farsă elaborată?

 

Orion Pagan așteaptă de câțiva ani buni să i se spună că va muri. Are o problemă cardiacă gravă și s-a înscris la Crainicii Morții ca să știe ce-i rezervă soarta.

 

Valentino Prince începe o viață nouă la New York. Are tot viitorul în față și s-a înscris la Crainicii Morții după ce sora lui geamănă era să moară într-un accident de mașină.

 

Orion și Valentino se întâlnesc în Times Square, iar între ei se formează imediat o legătură profundă. Însă când se dau primele telefoane de Ziua Sfârșitului, viețile lor se schimbă pentru totdeauna: unul dintre ei este sunat. Deși niciunul dintre băieți nu știe sigur cum se va termina ziua, amândoi știu că vor să o petreacă împreună… chiar dacă li se va frânge inima când vor trebui să-și ia rămas-bun.

 

Spusă de îndrăgitul autor Adam Silvera, în stilul lui caracteristic, povestea celebrează impactul profund pe care oamenii îl au asupra celor din jur și dovedește că viața merită întotdeauna trăită din plin.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adam Silvera

Traducător: Irina Stoica

Data apariției: decembrie 2022

Titlu original: The First to Die at the End (Death-Cast #2)

ISBN: 978-606-9072-99-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: destin, iubire, prietenie, moarte

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Printre cele mai citite genuri literare citite de mine, se numără Fantasy și Young Adult. Mulțumesc prietenilor de la Cartepedia căci m-au invitat să vă recomand câteva cărți din aceste genuri. Astfel......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

O carte extraordinară – nu, mai degrabă genială – cu o acțiune amețitoare. N-aveți voie s-o ratați!

ALA Booklist

Un roman cu adevărat sfâșietor! Adam Silvera le oferă cititorilor o poveste uimitoare, care îi provoacă să-și pună întrebări existențiale dificile, fără să-și piardă speranța.

Publishers Weekly

Emoție și suspans cât cuprinde! Romanul Primul care moare la sfârșit abordează subiecte apăsătoare, precum durerea, abuzul și credința religioasă, într-un mod complex și sensibil, stârnind totodată un sentiment puternic de familiaritate pentru cititorii volumului Amândoi mor la sfârșit.

Kirkus Reviews

Dacă Amândoi mor la sfârșit ți-a frânt inima, iar apoi ți-a vindecat-o treptat, fii pregătit să treci prin același carusel de emoții cu Primul care moare la sfârșit. O poveste duioasă și tristă, perfectă pentru cititorii YA, care merită la fel de multă iubire și apreciere ca romanul precedent din seria Crainicii Morții.” – Culturefly 

Silvera ne obligă din nou să ne oprim, realmente, și să ne gândim nu doar la inevitabilitatea morții, ci și dacă ne trăim viața sau doar supraviețuim. Crainicii Morții vă sună și, de data aceasta, veți dori să le răspundeți.

Nerds & Beyonds
Adam Silvera
Adam Silvera
Autor

Adam Silvera este scriitor american născut în cartierul Bronx, New York. A lucra...

vezi autor