TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hoțul de Praf de Stele (Vol. 1)
Hoțul de Praf de Stele (Vol. 1)
Vezi
galerie

Hoțul de Praf de Stele (Vol. 1)

de Chelsea Abdullah

Id: #429481

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Primul volum din trilogia Marea de Nisip


Inspirat de poveștile din O mie și una de nopți, romanul Hoțul de Praf de Stele îi poartă pe cititori într-o aventură captivantă alături de o negustoreasă faimoasă și de un prinț laș, trimiși într-o misiune periculoasă în deșert.

 

Cândva, în vremuri demult apuse…

 

Loulie al-Nazari este Negustoreasa de la Miezul Nopții și, împreună cu ajutorul gărzii ei de corp, un djinn enigmatic, caută și vinde obiecte magice interzise. Când salvează viața unui prinț, Loulie atrage atenția sultanului, care o șantajează să găsească o lampă străveche, înzestrată cu puterea de a renaște natura pe pământul sterp – cu prețul sacrificării tuturor djinnilor.

 

Având de ales între a se supune și a fi executată, Loulie pornește în căutarea artefactului însoțită de garda ei de corp, de fiul cel mai mare al sultanului și de o hoață necruțătoare. De-a lungul călătoriei, cei patru trebuie să supraviețuiască atacurilor ghoulilor, să fie mai vicleni decât o regină-djinn răzbunătoare și să înfrunte un asasin nemilos din trecutul negustoresei.

 

Iar într-o lume în care nu există o diferență între poveste și realitate, iluzie și adevăr, Loulie va descoperi că totul – dușmanul ei, magia ei, chiar și propriul trecut – este înșelător și că trebuie să decidă cine vrea să fie în acest viitor imprevizibil și plin de primejdii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chelsea Abdullah

Traducător: Iris Anghel

Data apariției: aprilie 2023

Titlu original: The Stardust Thief (The Sandsea Trilogy #1)

ISBN: 978-630-6525-20-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 584

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură, curaj, magie, pericol, răzbunare, supraviețuire

 

Opinii editoriale

O aventură palpitantă despre familii regăsite, magie străveche și povești nemuritoare. Mi-a plăcut foarte mult!

S. A. Chakraborty, autoarea trilogiei „Daevabadului”

Hoțul de Praf de Stele este un vis așternut pe hârtie – captivant, stăruitor și nostalgic. Abdullah țese o aventură uimitoare, înșirând nenumărate povești, în timp ce dezvăluie fără ocolișuri căile prin care cei pe care îi iubim ne pot umple inimile de bucurie și, totodată, le pot frânge.

Andrea Stewart, autoarea romanului „The Bone Shard Daughter”

Când citești Hoțul de Praf de Stele ai impresia că asculți o poveste într-o noapte lungă, luminată de lună; trăiești un sentiment intim și minunat. Plin de pericole și de personaje ușor de iubit, romanul de debut al lui Abdullah este, pe rând, uluitor și palpitant. M-a vrăjit de la prima până la ultima pagină.

Allison Saft, autoarea romanului „A Far Wilder Magic”

O să fiți imediat vrăjiți de personaje și atrași de acest roman care explorează felul în care poveștile pe care le auzim și poveștile pe care ni le spunem – frumoase și sfâșietoare deopotrivă – ne formează. Un roman perfect pentru fanii autoarei S. A. Chakraborty!

C. L. Clark, autoarea romanului „The Unbroken”

Strălucind de magie, Hoțul de Praf de Stele este o aventură uluitoare plasată într-o lume impresionantă. Abdullah creează cu măiestrie o poveste fascinantă, cu personaje în egală măsură haotice și minunate, parcă menită să fie depănată în jurul focului, sub cerul înstelat.

Aamna Qureshi, autoarea romanului „The Lady or the Lion”

Hoțul de Praf de Stele te va purta pe meleaguri nebănuite, te va fermeca și te va face din nou să crezi în arta magică a povestirii.

Shelley Parker-Chan, autoarea romanului „She Who Became the Sun”

Cu ecouri din poveștile clasice din O mie și una de nopți, printre care Aladdin și Ali Baba și cei patruzeci de hoți, și aducând un omagiu legendarei Șeherezada, Hoțul de Praf de Stele reușește să creeze o lume proprie spectaculoasă și să atragă cititorii într-o aventură incredibilă, minuțios desfășurată.

Kirkus
Chelsea Abdullah
Chelsea Abdullah
Autor

Chelsea Abdullah este o autoare născută și crescută în Kuwait, care și-a petrecu...

vezi autor