TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Agathele (Vol. 1)
Agathele (Vol. 1)
Vezi
galerie

Agathele (Vol. 1)

de Kathleen Glasgow, Liz Lawson

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #427243

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cine a ucis-o pe Brooke Donovan?


Toți cred că ştiu ce s-a întâmplat. Dar se înşală. Două fete ce nu par să aibă nimic în comun îşi pun mintea la contribuţie ca să rezolve un caz ingenios şi plin de umor, inspirat după romanele Agathei Christie.

 

Cu o vară în urmă, Steve, iubitul lui Alice Ogilvie, un star în lumea baschetului, a pus capăt relaţiei lor. Apoi ea a dispărut timp de cinci zile. Pentru că Alice refuză să elucideze enigma, aventura ei devine cel mai mare mister din Castle Cove. Sau cel puţin aşa a fost până de curând, pentru că acum o altă iubită a lui Steve dispare: Brooke Donovan, cea mai bună fostă prietenă a lui Alice. 

 

Şi se pare că Brooke nu se mai întoarce.


Intră în scenă Iris Adams, meditatoarea lui Alice, care are propriile motive pentru care vrea să dispară. Spre deosebire de colega ei, nu are nici banii, nici mijloacele necesare s-o facă, însă lucrurile s-ar putea schimba datorită recompensei substanţiale oferite de bunica lui Brooke. Autorităţile cred cu tărie că Steve este vinovatul, dar Alice nu e atât de convinsă şi, cu ajutorul lui Iris, și-ar putea dovedi teoria.

 

Din fericire, Alice are la îndemână exact armele necesare – opera completă a Agathei Christie. Dacă există vreo persoană care le poate învăţa pe fete cum să rezolve un mister, aceea e însăşi maestra genului poliţist.


Dar Castle Cove ascunde multe secrete, iar Alice şi Iris habar n-au prin câte pericole vor trebui să treacă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kathleen Glasgow, Liz Lawson

Traducător: Iris Anghel

Data apariției: decembrie 2022

Titlu original: The Agathas #1

ISBN: 978-630-6525-10-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: anchetă, moarte, prietenie, secret, umor

 

Opinii editoriale

Un roman absolut captivant, perfect pentru fanii Agathei Christie şi ai serialului Veronica Mars.

Karen M. McManus, autoarea seriei „Unul dintre noi minte”

Plin de mistere şi momente emoționante, romanul Agathele vă va ţine cu sufletul la gură până târziu în noapte. O lectură ideală pentru cititorii care adoră cărțile poliţiste, presărate cu o doză suplimentară de umor.

Erin A. Craig, autoarea romanului „Casa de sare și amărăciuni”

Cu toate răsturnările de situație specifice unui roman scris de maestra genului polițist, Agathele este o carte perfectă pentru iubitorii de suspans și mistere, pe care nu ai cum să n-o citești pe nerăsuflate!

Rachel Lippincott, autoarea romanului „La cinci pași de tine”

Un mister captivant, în care două fete complet diferite formează o alianță neașteptată și o întrec până și pe faimoasa Nancy Drew. Cu un sfârşit surprinzător şi complet satisfăcător, Agathele este o lectură plină de acțiune și umor.

Jessica Goodman, autoarea romanelor „They’ll Never Catch Us„ şi „They Wish They Were Us”

Un roman alert, plin de aventuri şi replici spirituale. Cititorii vor savura modalităţile ingenioase ale eroinelor de a rezolva, cu ajutorul personajelor Agathei Christie, cel mai mare mister din Castle Cove.

Booklist

Un caz misterios de dispariţie şi două detective adolescente, înzestrate cu o minte-brici, de care vă veţi îndrăgosti pe loc. O lectură ideală pentru fanii romanelor lui Holly Jackson, Karen M. McManus şi Kara Thomas.

Kit Frick, autoarea cărţilor „I Killed Zoe Spanos” şi „Very Bad People”

O intrigă inteligentă, neaşteptată şi imprevizibilă. Abia aştept să descopăr următorul caz pe care îl vor ancheta Iris şi Alice!

School Library Journal
Kathleen Glasgow
Kathleen Glasgow
Autor

Kathleen Glasgow locuiește în Tucson, Arizona, și este licențiată în Arte Frumoa...

vezi autor