TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Frații Hawthorne (Vol. 4) 978-630-6525-30-0
Frații Hawthorne (Vol. 4)
Vezi
galerie

Frații Hawthorne (Vol. 4)

de Jennifer Lynn Barnes

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #431676

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Nimic nu definește mai bine un Hawthorne decât victoria
 

Descriere produs

Al patrulea volum din SERIA JOCURILE MOȘTENIRII, vândută în peste 2 milioane de exemplare!

 

Grayson Hawthorne a fost crescut ca moștenitor al bunicului său miliardar, învățat de mic să pună familia pe primul loc. Acum, marele Tobias Hawthorne a murit și familia lui a fost dezmoștenită, dar unele lecții au rămas la fel de importante. Când surorile lui vitrege au mari necazuri, Grayson intervine și face exact ce știe el mai bine: rezolvă probleme – eficient, precis, necruțător. Și fără să se lase tras în jos de complicațiile emoționale.

 

Jameson Hawthorne adoră riscul, este un căutător de senzații tari și un maestru al jocurilor. Când misteriosul său tată apare și îi cere o favoare, Jameson nu poate refuza provocarea. Trebuie să se infiltreze în cel mai exclusivist club de jocuri de noroc clandestin din Londra, unde se reunesc cei bogați, puternici și aristocrați, și să câștige un joc imposibil cu mize copleșitoare. Din fericire, Jameson Hawthorne trăiește pentru situațiile imposibile.

 

Atrași în aventuri dificile, în capetele opuse ale lumii, Grayson și Jameson – cu ajutorul fraților lor și al fetei care a moștenit averea bunicului lor – trebuie să se gândească bine cine vor să fie și ce va sacrifica fiecare dintre ei pentru a câștiga.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jennifer Lynn Barnes

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: The Brothers Hawthorne

ISBN: 978-630-6525-30-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 504

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: iubire, răzbunare, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Jennifer Lynn Barnes este o maestră a puzzle-urilor și a răsturnărilor de situație!”

E. Lockhart, autoarea romanului Mincinoșii

„Un amestec captivant de secrete de familie, poveste interzisă de dragoste și vânătoare de comori, plasat în misterioasa lume a miliardarilor din Texas. Răsturnările permanente de situație m-au ținut în suspans până la ultima pagină!”

Katharine McGee, autoarea romanului American Royals

„Romanul meticulos lucrat al lui Barnes este asemenea filmului Knives Out pentru universul adolescenților, perfect pentru orice cititor în căutare de suspans, povești de dragoste și glamour. Autoarea construiește o tensiune la cote ridicate, un triunghi amoros fermecător și o galerie de personaje amplă, dar memorabilă.”

SLJ

„Abilitatea lui Avery de a-i manevra pe oamenii enervant de privilegiați de care se trezește brusc înconjurată este admirabilă, fiind din plin ajutată de replicile ei înțepătoare, care îi pun la punct până și pe cei mai snobi dintre ei.”

BCCB
Jennifer Lynn Barnes
Jennifer Lynn Barnes
Autor

Jennifer Lynn Barnes este autoarea mai multor romane de succes pentru adolescenț...

vezi autor