TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alege-te pe tine
Vezi
galerie

Alege-te pe tine

de Maria-Ligia Pluscal

Id: #429416

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Karma se împodobește cu florile iubirii
 

Descriere produs

Această carte îi se adresează oricărui suflet căutător de Sine, de iubire și de Dumnezeu, căutător al filozofiilor de viață susținătoare de țeluri evolutive. Se adresează acelor suflete care au ajuns în punctul în care simt că viața este despre mai bun, mai mult și mai frumos și intuiesc că toate acestea se dobândesc nu prin credința „nu cred până nu văd”, ci prin credința puternică „totul este posibil și rezolvat deja în modul cel mai potrivit și perfect”.

 

„Volumul de față este o expunere foarte inspirată – și, în mod cert, bazată pe o experiență reală –, o transpunere în narațiune a năzuințelor spirituale împletite și potențate de practica astrologiei […] O poveste despre felul în care viața este atât de fidel oglindită în astre”, după cum spun profesorii-astrologi Narcisa și Zoltan Bartha.

 

Maria-Ligia Pluscal este astrolog, consilier de dezvoltare personală și practician Theta Healing, iar pentru acreditarile pe care le-a obținut în aceste domenii, a studiat atât sub îndrumarea unor profesori-astrologi – pentru specializarea în astrologie tradițională –, cât și sub îndrumarea unor remarcabili psihologi – pentru aprofundarea domeniilor de dezvoltare personală și Theta Healing. De aproape paisprezece ani, autoarea desfășoară un aprofundat studiu teoretic și practic al domeniului spiritual.

 

Ligia susține cu multă convingere că doar prin autocunoaștere omul își poate conștientiza puterea personală și își poate revela măreția dumnezeiască înscrisă în microcosmosul ființei sale. În lipsa descoperirii de sine, darurile vieții rămân pentru om doar o poveste frumoasă, fără să afle vreodată că acestea îi erau de fapt hărăzite cu atâta iubire de Dumnezeu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maria-Ligia Pluscal

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 978-606-9602-79-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: Dumnezeu, iubire