TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adulter
Adulter
Vezi
galerie

Adulter

de Ioana Țigănilă

Id: #420806

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

— Regreți? m-a întrebat în timp ce priveam pierdută pe geam Cișmigiul. Eram goală și tăcută, o tăcere pe care nu o deslușea! Mintea mi se oprise în loc, iar asta se întâmplă al naibii de rar. Doar când sunt cu el! Mai luăm câte o gură de vin, îmi plimbam degetul pe marginea paharului, mă luă în brațe, mă strângea la piept, mă sărută din cap până-n picioare și se juca cu părul meu. Nu a fost doar sex! Iar asta m-a speriat cel mai tare.

— Te simți vinovată? insistă.

— Deloc. Să văd cum o să fie când o să ajung acasă!

Au creionat o poveste frumoasă. Cu ploaie, șemineu, vin, căprioare la conac și copii care se întorc pe uliță de la școală.

În Adulter și-au făcut loc 5 femei care l-au trăit din plin. Ca jurnalist, am responsabilitatea de a explica un fenomen, nu doar de a livra niște povești. Cred că e mai important să înțelegem de ce ajunge un om să înșele, decât să aruncăm cu pietre în cei care se află în fața acestei încercări. Suntem diferiți, femei și bărbați, și punem capul pe alte perne din motive diferite.


Când află că a fost înșelat, prima întrebare pe care bărbatul i-o adresează femeii este: „Te-ai culcat cu el?”, pe când femeia înșelată își întreabă bărbatul: „O iubești?”. Aceste replici cred că ilustrează cel mai bine diferența dintre noi. Să nu uităm că, indiferent de natura ei, o relație este o creație, vorba celebrului psihiatru Irvin Yalom. Stă doar în mâinile noastre!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioana Țigănilă

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786069602249

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: iubire