TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nisipul dintre degete
Vezi
galerie

Nisipul dintre degete

de Alexandru Gușetoaia

Titlu apărut în colecția Beletristică. Neverland la Neverland

Id: #429059

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O moarte suspectă, pachete găsite pe o plajă sălbatică, urmăriri cu bărci de viteză, mâncare bună și prietenii care țin o viață. Cine spune că a fi polițist la Sulina e plictisitor nu-l cunoaște pe Aurelian Popa, tânărul și energicul inspector îndrăgostit de meseria sa și de Delta, loc pe care a ajuns să-l numească „acasă”.

 

Un erou neobișnuit, rețele de trafic ilegal, criminali periculoși, politicieni lipsiți de etică și oameni ai legii corecți – toate acestea au în comun un amestec exploziv, unde acțiunea te ține cu sufletul la gură.

 

„Mergeau încet pe canal, minunându-se de tot ce se întâmpla în jurul lor. Erau insignifianți pe lângă natura care doar îi suporta. Lumina deveni brusc și mai puternică, odată ce soarele de un roșu obscen se ridica din mare complet. Ziua începuse, glorioasă.

[…]

Vântul începuse să bată ușor, făcând zgomot prin frunze. Pe inspector îl ajuta acest lucru, deoarece putea să înainteze mai ușor fără să fie auzit. Cât stătuse pe mal, își făcuse planul de acțiune. Știa ce avea de făcut, astfel încât să se miște rapid.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandru Gușetoaia

Data apariției: martie 2023

ISBN: 978-606-9602-75-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: moarte, prietenie, natură