TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dracula – Blestemul Întunericului 978-606-9602-51-5
Dracula – Blestemul Întunericului
Vezi
galerie

Dracula – Blestemul Întunericului

de Cosmin Baiu

Titlu apărut în colecția Istorie. Neverland la Neverland

Id: #424795

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este anul 1447 și nori întunecați se adună asupra voievodului Valahiei, Vlad Dracul, trădat de puternicii săi boieri. În acest timp, cei doi fii - Vlad și Radu - sunt prizonieri în Imperiul Otoman, acolo unde duc o existență subterană, umilitoare și unde își plănuiesc în secret cruda răzbunare...

 

În timpurile noastre, profesorul Andrei și echipa să desfășoară o amplă campanie de săpături arheologice la Mănăstirea Comana, în căutarea misteriosului mormânt al lui Țepeș, supranumit și Dracula. Îl însoțește singura sa fiică, Maria, o tânără studentă aflată în vacanța de vară. Ceea ce dezgroapă însă le depășește cu mult imaginația- un secret înspăimântător, ascuns de secole în măruntaiele pământului, o plagă ce se revărsa asupra întregii regiuni.

 

Inspirat din relatările cronicarilor vremii, thrillerul istoric „Dracula-Blestemul Întunericului” își ține cititorii cu sufletul la gură prin acuratețea istorică și permanentă întrepătrundere a două planuri temporale- trecut și prezent. Romanul istoric îl întâlnește pe cel de factură gotică într-un volum în care acțiunea se derulează alert, spre un final cu totul neașteptat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cosmin Baiu

Data apariției: iulie 2022

ISBN: 978-606-9602-51-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: conflict, moarte, pericol, răzbunare, Monarhie, secret, trădare