TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vama Veche NE-COB-VAMA0V-21-N-001
Vama Veche
Vezi
galerie

Vama Veche

de Cosmin Baiu

Id: #374368

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vama Veche, un sat pitoresc la malul mării și paradisul rockerilor din toate timpurile. 

 

Pentru șapte studenți sosiți în Vamă în vacanța de vară, viața nu va mai fi niciodată la fel. În apele întunecate ale Mării Negre și-a făcut apariția o creatură din vremuri arhaice, ce poate lua forma celor mai crunte coșmaruri ale fiecărei victime cu care se hrănește.

 

Tinerii încep să dispară, în timp ce localnicii își văd în continuare netulburați de rutina lor zilnică.

 

Este timpul ca un grup de adolescenți să-și riște viața și să se confrunte cu cele mai ascunse frici individuale pentru a încerca să învingă răul absolut.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cosmin Baiu

Data apariției: mai 2021

ISBN: 978-606-9018-56-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,8x21 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

 

Opinii editoriale

  „Vama Veche” a lui Cosmin Baiu este un roman absolut fabulos. Început ca un thriller clasic cu accente horror, treptat îl poartă pe cititor într-o fascinantă călătorie mistică, peste punți spațio-temporale ce transcend milenii, stadii de evoluție geologică ale Pământului și civilizații arhaice, mutând accentul și suspansul de pe spectaculozitatea și emoția generate de sinistrul unor întâmplări terifiante, pe curiozitatea și nerăbdarea de a pătrunde ițele unui mister de demult care încă animă lucruri ce se petrec în prezent. Protagoniștii, al căror destin îi călăuzește pe fiecare în parte pe căi diferite și din motive specifice care se regăsesc bine amprentate în personalitatea fiecăruia, ajung să își întrepătrundă viețile în exotica Vama Veche, chemați fiind parcă cu toții la un anumit moment să intre într-un illo tempore în care aveau de împlinit o misiune de viață și de moarte.

Mihai-Bogdan Marian