TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Frăția spionilor
Vezi
galerie

Frăția spionilor

de Bogdan A. Păpădie, Gabriel Năstase

Titlu apărut în colecția Servicii secrete. Neverland la Neverland

Id: #428368

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Istoria războiului din umbră
 

Descriere produs

Profit, societate de consum, îndatorare, noi forme de sclavie, dependență de elite inculte (singura cultură a acestor elite ale umbrei fiind cea a banului), om-consumator, om-dator, om-dependent, om-de-nimic…

 

Care este rolul serviciilor secrete în toată această nebunie a luptei pentru putere și dominație planetară? Abia acum au intrat serviciile secrete în acest vortex, sau sunt implicate de când există oameni, interese și putere?

 

Răspunsul autorilor este acela că există, de când lumea și pământul, un război continuu fără de care n-ar exista nici gândul, nici securitatea, nici lumea și nici viața. Acest război se numește cunoaștere, care înseamnă informație asimilată, adică nedeterminare înlăturată. Iar serviciile de informații sunt senzorii, ochii, urechile, analizatorii și sintetizatorii informației, care este esența ființei umane, a societății, a securității și a vieții.

 

Cartea de față schițează istoria spionajului mondial și regruparea forțelor implicate de-a lungul veacurilor în confruntările secrete. Se dorește a fi o introducere în lumea discretă a spionajului, necesară pentru a înțelege mai bine faptele și deciziile eroilor implicați în decizii care influențează viața tuturor oamenilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bogdan A. Păpădie, Gabriel Năstase

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 978-606-9602-60-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: război, secret