TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Președinții americani... Iubirile președinților americani
Președinții americani... Iubirile președinților americani
Vezi
galerie

Președinții americani... Iubirile președinților americani

de Jakob van Eriksson

Titlu apărut în colecția Președinții americani la Neverland

Id: #388204

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mulți dintre locatarii de la Casa Albă au avut o viață sexuală bogată, chiar foarte bogată. Șirul nesfârșitelor aventuri amoroase ale lui JFK sau tribulațiile erotice ale lui Donald Trump sunt cel mai des citate, ca să nu mai vorbim și de poveștile cu mult sex oral și articole vestimentare feminine pătate cu spermă prezidențială chiar în Biroul Oval de către Bill Clinton. Numai că aceste veritabile epopei ero(t)i-comice au corespondențe incredibile din epoci de demult, inclusiv de pe vremea Părinților Fondatori, bărbați la fel de iubăreți și ei, despre unii dintre ei speculându-se că erau bisexuali.


Dacă George Washington era steril dar a iubit cu patimă o vecină, soția celui mai bun prieten al său, Thomas Jefferson a sedus o sclavă mulatră în vârstă de 14 ani, apoi i-a făcut șapte copii. Iar în cazul lui Abraham Lincoln, au fost evocate, cu lux de amănunte, relațiile sale cu bărbați.


Controversele vieții sentimentale a lui Franklin Delano Roosevelt nu-s deloc puține, deși puțini s-ar fi așteptat la asemenea revelații, câtă vreme singurul deținător de patru mandate prezidențiale și-a petrecut cea mai mare parte a vieții sale într-un scaun cu rotile.


John Fitzgerald Kennedy impresionează prin lista incredibilă a femeilor sale, dincolo de Jacqueline Bouvier și Marylin Monroe, multe dintre ele fiind actrițe celebre, deși altele – precum Sophia Loren sau Marlene Dietrich – l-au refuzat fără menajamente.


Bill Clinton are și el un palmares extraconjugal destul de bogat, Hillary Rodham fiind la curent cu aventurile sale cu Paula Jones, Monica Lewinski și nu numai.


Din epoca relativ romantică a Hollywood-ului, răzbat ecourile poveștilor lui Ronald Reagan, iar cele trei neveste și nenumăratele aventuri erotice ale lui Donald Trump vin să încununeze în cel mai controversat fel cu putință neîntrerupta saga romantică – presărată cu multe momente cu finalizare! – a liderilor americani istorici.



Alte titluri pentru Jakobvan Eriksson (autor):
Adevăruri teribile despre cele două Războaie Mondiale și cei care au stat în spatele lor (Vol. 1) (2024) ,
Istorii interzise descoperite în arhivele secrete ale lumii (Vol. 9) (2024) ,
Teorii ale conspirației. Cine a provocat marile catastrofe „naturale” care au schimbat fața Pământului (Vol. 13) (2024) ,
Experimentul Philadelphia și alte programe militare secrete care demonstrează că viitorul a început ieri (Vol. 14) (2024) ,
Al Treilea Război Mondial în formă continuată – Blestemul Apocalipsei moderne (Vol. 17) (2019) ,
Președinții americani... Marile secrete ale președinților americani (2023) ,
Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului (Vol. 2) (2023) ,
20 de atentate care au schimbat fața Secolului XX (Vol. 3) (2023) ,
De la Marilyn la Angela Merkel - Femeile fascinante care au schimbat lumea (Vol. 4) (2023) ,
Cum a apărut comunismul în lume și alte povești șocante despre „Ciuma Roșie” (Vol. 5) (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Jakob van Eriksson

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786069018859

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: iubire