TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubirea in Zodia Cancerului – Ultima Erecție 978-606-9602-53-9
Iubirea in Zodia Cancerului – Ultima Erecție
Vezi
galerie

Iubirea in Zodia Cancerului – Ultima Erecție

de Mihai Georgescu

Id: #423951

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Poți citi această carte pe nerăsuflate sau pur și simplu îi poți nega existența. Nu este o poveste despre cine a fost ultima sau prima; nici despre trăirile din viața unui băiat devenit bărbat. Volumul urmărește, mai degrabă, felul în care povestea vieții noastre se poate transforma cu rapiditate din comedie în tragicomedie. 

 

Ai în față destăinuirea unui om care, pierzând ceea tot ce avea mai de preț ca bărbat, are tot dreptul să-i ceară socoteală singurei femei care l-a înșelat vreodată: VIAȚA. Simplu și direct, într-un limbaj frust, adesea licențios – nu din dorința de a șoca, ci pentru că trăirile intense necesită cuvinte puternice –, autorul își pune sufletul pe tavă nu din exhibiționism, ci pentru din convingerea sinceră ca experiențele prin care a trecut merită împărtășite. 



„Încep iar să am vise erotice, cu toate că nu m-am uitat la filme porno de câteva luni, iar femeile provocatoare de pe stradă îmi ridică doar nivelul de frustrare. Trecerea de la vis la realitate e crudă de fiecare dată, dar treptat devine și asta obișnuință. Acceptarea are mai multe fațete decât credeam că e posibil. Odată ajuns la un anumit stadiu, mă trezesc cu altă provocare a neputinței pe care trebuie să o accept.” 



Alte titluri pentru MihaiGeorgescu (autor):
Dicționar de sinonime (2017) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihai Georgescu

Data apariției: iunie 2022

ISBN: 978-606-9602-53-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: conflict, depresie, iubire