TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Partenerul critic
Partenerul critic
Vezi
galerie

Partenerul critic

de Dr. Michelle Skeen

Id: #422311

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să pui capăt criticii permanente și să obții iubirea pe care o dorești
 

Descriere produs

Când te afli într-o relație cu un partener critic, o persoană care îți caută pricină în mod constant sau care te judecă după standarde nerealiste, este foarte posibil să te simți slab(ă), defect(ă), nedemn(ă) de iubire și, mai ales, nefericit(ă). Cartea de față te poate ajuta să îți repari relația sentimentală, descoperind motivele pentru care perechea ta te critică permanent, astfel încât să puteți constru împreună un parteneriat bazat pe iubire și înțelegere.

 

Parteneriatul critic, poate cea mai cunoscută lucrare de specialitate a doctorului Michelle Skeen, este un adevărat manual, care vine cu explicații clare privind motivele din spatele comportamentului critic al jumătății tale, dar și ale propriei vulnerabilități la atacuri. Bazată pe teoria schemelor, cartea este completată de teste de evaluare, precum și de strategii alternative pentru devierea criticii și încheierea conflictelor de lungă durată care vă împiedică să aveți o relație fericită și plină de compasiune.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Michelle Skeen

Traducător: Carmen Cuculescu

Prefaţator: Jeffrey Young

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 2055000505251

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x19,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Psihobooks

Teme: căsătorie, conflict, emoții, fericire, iubire

 

Opinii editoriale

Asemenea unui roman polițist bun, cartea lui Michelle Skeen te va ajuta să descoperi ce se acunde în spatele relației dificile de cuplu în care te afli. După ce o vei parcurge, vei înțelege modul în care experiențele din copilărie încă îți afectează viața și vei învăța ce poți face pentru a le da uitării și a merge mai departe cu încredere.

Dr. Jeffrey C. Wood, psiholog și coautor al lucrării „Cum să-ți gestionezi emoțiile copleșitoare și să-ți recapeți autocontrolul. Ghidul practic de terapie comportamentală dialectică”

Cuplurile fericite îți pot spune că, pentru a reuși, perechile trebuie să lucreze la relațiile lor. Parteneriatul critic este manualul ideal pentru cei care se confruntă cu o dinamică de cuplu lipsită de armonie, învățându-i cum să depășească momentele de criză.

Dr. Barton Goldsmith, autorul bestsellerului „Emotional Fitness for Couples”

„Parteneriatul critic este o lectură obligatorie pentru oricine trăiește într-o relație în care se simte frecvent rănit, devalorizat sau criticat. O lucrare pe care o recomand cu căldură!

Dr. Matthew McKay, autorul lucrării „Thoughts and Feelings”