TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dezarmarea narcisistului
Dezarmarea narcisistului
Vezi
galerie

Dezarmarea narcisistului

de Wendy T. Behary

Id: #381211

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea este menită să-i ajute pe cei care sunt într-o relație cu o persoană narcisistă sau încearcă să interacționeze cât mai bine cu aceasta. Cartea te va ajuta să-ți identifici propriile modele și tipare personale de viață, astfel încât să poți înțelege de ce ești atras de narcisiști și de ce te simți inconfortabil și blocat atunci când ai de-a face cu ei. Te va ajuta să dezvolți o voce reflexivă și fermă atunci când comunici cu narcisistul din viața ta despre intențiile, nevoile și așteptările tale reale.
 
Această carte este concepută pentru a te ajuta nu numai în depășirea provocărilor dificile, ci și în obținerea unor experiențe mai bune și satisfăcătoare atunci când interacționezi cu un narcisist. Conținutul cărții îți va oferi definiții și îți va ilustra diferite tipuri de narcisism. Vei avea astfel, explicațiile necesare pentru a înțelege de ce și cum se dezvoltă narcisismul că parte a personalității unui individ. De asemeni, îți va oferi îndrumări și instrumente pentru a face față cu bine acestor interacțiuni și pentru a te dezvolta în relațiile cu acești oameni dificili.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Wendy T. Behary

Traducător: Carmen Cuculescu

Data apariției: august 2021

ISBN: 0745110430353, 9786069477465

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 19,5x12,5x1,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Psihobooks

 

Opinii editoriale

Recomand această carte tuturor celor care locuiesc sau lucrează alături de sau cu narcisiști, inclusiv partenerilor acestora, colegilor de muncă, terapeuților.

Jefrey Young, PhD, fondator al Societății Internaționale pentru Terapia Schemelor

Dezarmarea narcisistului oferă sugestii pertinente și perspective inteligente asupra acestui subiect și reprezintă o realizare extraordinară pentru unele dintre cele mai dificile tipuri de cazuri întâlnite în psihologie.

Daniel Goleman, autor al cărții Emoțional Intelligence (Inteligență emoțională)
Wendy T. Behary
Wendy T. Behary
Autor

Cu 25 de ani de pregătire postuniversitară și certificări de nivel avansat, Wend...

vezi autor