TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele cinci limbaje ale iubirii. Caiet de exerciții 978-606-44-1605-6
Vezi
galerie

Cele cinci limbaje ale iubirii. Caiet de exerciții

de Gary Chapman

Titlu apărut în colecția Familia la Curtea Veche la Curtea Veche

Id: #434808

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autorul îndrăgitelor bestsellere Cele cinci limbaje ale iubirii îți propune exerciții care te vor ajuta să pui în aplicare principiile care au făcut furori în toată lumea, ajutând milioane de cupluri.

 

Prin întrebări bine țintite și cu ajutorul unor teme de lucru atent concepute astfel încât să te analizezi atât pe tine, cât și pe partenera de viață, vei reuși să descoperi zonele care necesită o îngrijire mai atentă sau chiar o reanimare completă. Dacă relația cu soția ta ar putea fi îmbunătățită, dar nu știi de unde și nici cum să începi, nu te descuraja. Acum ai instrumentele necesare pentru a face schimbări radicale și de durată în viața voastră de cuplu. Caietul de exerciții vine drept completare a cărții Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, ghidul tău cel mai de preț în această călătorie în care vei porni în numele iubirii!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gary Chapman

Traducător: Andreea Florescu

Data apariției: martie 2024

Titlu original: The 5 Love Languages Workbook

ISBN: 978-606-44-1605-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 17×24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: încredere, iubire, cuplu

 

Opinii editoriale

„A te îndrăgosti poate fi o bucurie copleșitoare, însă o dragoste care durează e la fel de rară precum gheața în deșert. Gary Chapman le oferă cuplurilor îndrumarea de care au nevoie pentru a-și păstra plin rezervorul iubirii după ce euforia de la început se risipește.”

Moody Magazine

„Lecțiile din acest caiet au fost create cu un singur scop: acela de a‑ți întări și de a‑ți consolida relația de dragoste cu persoana iubită. Îți vor oferi strategii practice pentru a pune în aplicare principiile din Cele cinci limbaje ale iubirii. Poate fi greu să înveți un nou limbaj al iubirii, lucru care presupune nu puține încercări și erori. Procesul nu va fi ușor. Nimic valoros nu este. Te va scoate din zona de confort. Ba chiar îți va cere să îți faci și temele. Dar nu vei munci degeaba. Bucură-te de călătorie!”

Gary Chapman
Gary Chapman
Gary Chapman
Autor

Dr. Gary Chapman (n. 1938) este unul dintre cei mai renumiți consilieri din lume...

vezi autor