TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea minții 978-606-537-655-7
Puterea minții
Vezi
galerie

Puterea minții

de Julia Ravey

Id: #433999

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Transformă-ți viața cu neuroștiință
 

Descriere produs

Publicată în 2023 în Marea Britanie, sub titlul „Braintenance”, cartea a câștigat rapid popularitate în rândul publicului. Doctorul neurolog Julia Ravey împărtășește secretele unei vieți fericite prin aplicarea tehnicilor de auto-programare a creierului, metode accesibile tuturor.


*


Cartea „Puterea minții – Transformă-ți viața cu neuroștiință”, este un ghid științific pentru crearea de obiceiuri sănătoase și atingerea obiectivelor tale. Lucrarea este captivantă ea explorând conexiunea dintre creier și comportament oferindu-ți instrumentele necesare pentru a-ți îmbunătăți viața în mod semnificativ.


*


Cu ajutorul neuroștiinței și a cercetărilor recente, această carte te va învăța cum să-ți antrenezi creierul pentru a-ți dezvolta abilități și deprinderi noi. Vei înțelege procesele cognitive care stau la baza formării obiceiurilor și vei descoperi strategii eficiente pentru a le transforma în rutine sănătoase și productive.

 

„Puterea minții” te va ghida într-o călătorie captivantă prin mecanismele creierului uman, oferindu-ți o înțelegere profundă a modului în care gândurile, emoțiile și comportamentele noastre sunt interconectate. Vei descoperi cum să-ți optimizezi performanța mentală, să-ți gestionezi stresul și să-ți îmbunătățești concentrarea și claritatea mentală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julia Ravey

Traducător: Alexandru Mărgărit

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-537-655-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 346

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cetatea de Scaun

Teme: curiozitate, fericire, secret