TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Perspective contemporane asupra relației de cuplu / Contemporary Perspectives on the Couple Relationship 978-606-26-1566-6
Vezi
galerie

Perspective contemporane asupra relației de cuplu / Contemporary Perspectives on the Couple Relationship

de Sava Nicu Ionel

Titlu apărut în colecția Științe psiho-sociale la Pro Universitaria

Id: #426321

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție bilingvă
 

Descriere produs

Volumul Perspective contemporane asupra relației de cuplu oferă o incursiune clară în dinamica relațiilor de cuplu, prin prisma personalității, atașamentului, reglării emoționale și copingului, oferind astfel o perspectivă amplă, atât teoretică, cât și empirică, fiind totodată o temă de actualitate continuă, datorită schimbărilor de esență în funcționarea partenerilor și a influențelor culturale.

 

Dinamica relațiilor de cuplu este abordată și analizată începând cu conceptualizarea lor de bază, manifestările lor pe fiecare etapă de dezvoltare, expresia lor socială și efectele lor pozitive și negative, la nivel intră și interindividual, informațiile fiind prezentate și susținute de o cantitate importantă de studii științifice din domeniul psihologiei, sociologiei și medicinei.

 

Perspectiva interculturală și abordarea științifică a acesteia, reprezintă un aspect deosebit de important al lucrării și îl distinge în peisajul lucrărilor care abordează problematica relațiilor de cuplu. Volumul are o adresabilitate largă, studenți, profesori, profesioniști din domeniul sănătății, dar și publicului larg, interesat de problemele actuale ale relațiilor de cuplu.

 

Problematica abordată este de mare actualitate, întrucât volumul aduce clarificări, cu o anumită aplicabilitate practică, în ceea ce privește adaptarea ființei umane la contextele vieții într-un cuplu romantic, prin conturarea mecanismelor inconștiente și a corespondenței lor cu strategiile de coping.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sava Nicu Ionel

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-606-26-1566-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

Teme: căsătorie, conflict, iubire, cuplu