TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mintea
Mintea
Vezi
galerie

Mintea

de Daniel J. Siegel

Id: #424180

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O călătorie spre centrul ființei umane
 

Descriere produs

Ce este mintea? Din ce e făcut, în realitate, sinele? Prin ce diferă mintea de creier? Deși conținutul minții – emoțiile, gândurile și amintirile – au fost frecvent explicate, esența minții a fost arareori definită (dacă s-a încercat vreodată cu adevărat).

În această carte, celebrul neuropsihiatru Daniel J. Siegel, un apreciat autor de cărți bestseller New York Times, face uz de rigoarea lui caracteristică și de instruirea interdisciplinară pentru a oferi o definiție a minții care pune în lumină cinececumcândunde, ba chiar și de ce suntem așa cum suntem și de ce mintea omului este așa cum este, dar mai ales ce anume poate mintea să devină.

Cartea îl conduce pe cititor într-o călătorie profund personală și științifică spre adâncurile conștiinței, pe tărâmul experienței subiective și în cotloanele procesării informației – descoperind însușirea de auto-organizare a minții, care emerge atât din organismul uman, cât și din relațiile pe care le avem unul cu altul și cu lumea înconjurătoare.

Deși face accesibile și captivante variate științe (de la neurobiologie la fizica cuantică, antropologie și psihologie), această lucrare oferă o perspectivă inedită, ce răspunde unora dintre cele mai persistente întrebări de natură personală și globală – despre identitate, conexiune interumană și cultivarea stării de bine în viețile noastre.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel J. Siegel

Traducător: Iustina Cojocaru

Data apariției: martie 2018

Titlu original: Mind – A Journey to the Heart of Being Human

ISBN: 9786069468005

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pagina de psihologie

Teme: suflet

 

Opinii editoriale

Daniel Siegel lărgește perspectiva lumii noastre prin această explorare a minții – care deschide și transformă însăși mintea cititorului. Din călătoria prin adâncurile Minții se naște sentimentul irezistibil că suntem conectați cu ceilalți și cu universul.

Daniel Goleman

Daniel Siegel este autorul pe care, dacă nu l-ai citit până acum, ai ratat nenumărate șanse de a trăi o viață conștientă și împlinită. Mintea este cel mai important text dintre toate scrierile sale, fiindcă tratează complexitatea umanității dintr-o perspectivă unică, științifică și spirituală în același timp. Este o carte epică!

Gáspár György, psiholog clinician, psihoterapeut relațional și autor al cărților Copilul invizibil și Revoluția iubirii

Dan Siegel este, în opinia mea, unul dintre cei mai mari cunoscători ai minții umane. Perspectivele lui au influențat enorm propria mea înțelegere privind mintea și viața. Dacă sunteți interesați de știința vindecării, această carte constituie o lectură obligatorie.

Deepak Chopra, autor de cărți, orator și susținător al medicinei alternative

Dan Siegel este un adevărat pionier în aplicarea celor mai noi descoperiri din știință în sănătate, educație și politici publice. Cu Mintea, el ne duce într-o călătorie științifică și filosofică ce are profunde implicații asupra felului în care gândim, simțim și trăim.

Arianna Huffington, personalitate media, femeie de afaceri și fondatoare a site-ului The Huffington Post
Daniel J. Siegel
Daniel J. Siegel
Autor

Dr. Daniel J. Siegel este un renumit specialist în educație și psihiatrie, profe...

vezi autor