TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Conștient
Conștient
Vezi
galerie

Conștient

de Daniel J. Siegel

Titlu apărut în colecția Psihopractica la Herald

Id: #420547

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Știința și practica prezenței. Practica transformatoare a meditației
 

Descriere produs

Renumitul autor Daniel Siegel, cunoscut publicului român prin numeroasele titluri cu care a revoluționat în ultimul deceniu știința minții, ne surprinde și de data aceasta prin capacitatea sa de a reuni știința și spiritualitatea sub aceeași umbrelă, susținând cu argumente științifice că practicile de meditație au efecte benefice măsurabile asupra minții, a creierului și a stării noastre fundamentale de bine. De departe unul dintre cei mai iubiți autori din domeniul popularizării științei sănătății mintale, Siegel dă o nouă direcție ideilor sale despre minte și conștiință și, folosindu-se de principii de bază ale fizicii cuantice, ne ajută să înțelegem cum reușește meditația – ca practică de antrenare a minții – să ne ofere acces la un plan al posibilităților din care se naște de fapt conștiința, un plan în care percepția noastră asupra propriei identități și a lumii este eliberată de viziunea cotidiană despre viață, limitată și, de multe ori, rigidă. Reiterând conceptele originale de mindsight, mintea ca flux de informație și energie, Roata conștientizării etc., Conștient este cartea „dedicată integrării minții” care realizează integrarea tuturor ideilor lui Daniel Siegel într-un tot coerent, flexibil și viu. Acest ghid practic te invită să meditezi și îți oferă toate instrumentele și cele mai simple instrucțiuni pentru a începe chiar de azi o practică bazată, în egală măsură, pe spiritualitate și știință.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel J. Siegel

Traducător: George Arion Jr.

Data apariției: august 2021

Titlu original: Aware: The Science and Practice of Presence - The Groundbreaking Meditation Practice

ISBN: 9789731118284

Copertă: Paperback

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: suflet, terapie

Editura: Herald

 

Opinii editoriale

Cu căldură și omenie, Dr. Siegel ne oferă o trecere în revistă de excepție a noii științe a minții, care este de-a dreptul fascinantă, pe alocuri chiar ne lasă cu gura căscată, și totodată se dovedește extraordinar de utilă, în orice împrejurare. Este un mod remarcabil de a integra concepte inovatoare din domeniul neuroștiinței, teorii profund contemplative și practici experiențiale concrete. Un tur de forță de la un maestru al domeniului.

Rick Hanson

O viziune nouă, iluminatoare, asupra naturii minții și a practicilor conștientizării, care ne conduc către starea profundă de bine. Roata conștientizării a lui Siegel reprezintă o sinteză revoluționară și, în același timp, elegantă a acestor practici, un instrument accesibil pentru integrare interioară și vindecare, dar și pentru a ne ajuta să ajungem la acea conștientizare plină de iubire care ne leagă de toate ființele. Este o carte magistrală care cu siguranță va transforma nenumărate vieți.

Tarra Brach

Daniel Siegel este unul dintre cei mai conștienți oameni pe care îi cunosc, iar acum ne oferă tuturor un instrument deopotrivă excepțional și practic, cu ajutorul căruia să ne șlefuim conștiința.

Daniel Goleman

Conștient te invită să cauți în interiorul tău și să cultivi starea de bine și un nivel mai înalt de înțelepciune a minții, printr-o abordare complet nouă a tehnicii de meditație. Roata conștientizării este o metodă completă, bazată pe știință, care îți îndrumă pașii spre dezvoltarea atenției concentrate, a conștientizării deschise și a intenției binevoitoare, aceste trei elemente despre care studiile de specialitate spun că aduc sănătatea și reziliența în viața fiecăruia dintre noi.

Chade-Meng Tan
Daniel J. Siegel
Daniel J. Siegel
Autor

Dr. Daniel J. Siegel este un renumit specialist în educație și psihiatrie, profe...

vezi autor