TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rătăcită între două lumi
Rătăcită între două lumi
Vezi
galerie

Rătăcită între două lumi

de Cornelia Turcu

Id: #421032

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bună ziua, dragi cititori, sunt Cornelia Paula Turcu Vadanoiu, o tânără de 30 de ani, căreia îi place să scrie!
De ce să scrie? Pentru că scrisul pentru mine este terapie, pentru că în urma unui eveniment… neplăcut, el, scrisul, a fost cel care m-a ajutat să ies din haosul care se instalase profund în mintea mea. Vă întrebați ce eveniment neplăcut? Da, un episod psihotic acut, care preț de câteva luni mi-a transformat viața în ceva imposibil.

Deci, de aceea am ales să scriu această carte, poate e una banală, însă pentru mine a fost cea care m-a ajutat să ies ușor, ușor la lumină, m-a ajutat să gust din nou fericirea de care uitasem, m-a ajutat să iubesc iarăși viața și să mă bucur de ea!
Voi încerca în această micuță carte să relatez trăiri din viață mea, însă acest episod psihotic va fi subiectul despre care doresc să vorbesc în amănunt.

Voi încerca să descriu aici tot ceea ce se întâmplă în mintea celor… ca mine. În mintea celor ce trec prin asta.

Vă asigur că nu este nimic plăcut, este totul neobișnuit de urât, de traumatizant, de neliniștitor atât pentru cei ca mine, cât și pentru cei din jurul nostru…este ceea ce mulți nu pot înțelege, însă atât de real e totul!

Voi încerca atât cât voi putea eu să vă povestesc totul în așa fel încât să mă puteți înțelege! Pentru că, defapt, asta este și dorința mea, să înțelegeți că noi,cei ce trăim un asemenea eveniment, avem, defapt, nevoie de înțelegere, de înțelegerea voastră, a celor ce ne iubiți! Nu trăim asta pentru că noi ne-o dorim,ci pentru că în creierul nostru au loc unele transformări, pentru că în acele momente noi înțelegem totul altfel, ne trăim viața într-un alt mod, diferit de al vostru.” - Cornelia Turcu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cornelia Turcu

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786060717416

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 111

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: emoții