TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De-a v-ați ascunselea prin labirint
De-a v-ați ascunselea prin labirint
Vezi
galerie

De-a v-ați ascunselea prin labirint

de Anna Kristeva

Id: #422751

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Întâmplările pe care cititorul le va descoperi între coperțile acestei cărți nu sunt doar surprinzătoare, ci ele exced cu mult firescului. Așa fiind, în final, cititorul se va întreba cum de au fost posibile?

 

Sunt drame care se succed aproape de la un capăt la altul al cărții, fără a constitui chintesența ei. Dincolo de acestea există o serie de lecții de viață prețioase. Povestea maturizării intempestive și brutale a protagonistei, visele pierdute rând pe rând și modul în care încearcă să își aline durerea, aproape hiperbolizând lumea primilor ani ai copilăriei, paradisul pierdut sau Atlantida ei scufundată, pe care o caută neîncetat, ar putea mișca orice suflet.

 

Din lumea copilăriei destinul o aruncă pe protagonistă în cea a adulților, această schimbare fiind resimțită asemenea unei treceri din paradis într-un iad din care nu lipsesc nici cazanele cu smoală. Fără puterea de a schimba lucrurile, protagonista rămâne captivă acolo, ca într-un labirint de beton, înfruntând o lume ce gravitează în jurul sexualității.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anna Kristeva

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 9786060717713

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: curaj, sexualitate, singurătate