TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Confesiunile unei fete rele (Vol. 3)
Vezi
galerie

Confesiunile unei fete rele (Vol. 3)

de Anays M.

Id: #427893

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Confesiunile unei fete rele, volumul 3, este o carte care nu ar trebui să îți lipsească din bibliotecă. Încadrată atât în categoria de cărți erotice, cât și în cea de cărți de dragoste, este o lecție despre regăsirea curajului inimii și a asumării, despre iubirile trecutului, despre obsesiile care-ți zdruncină sufletul.

 

De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricât de mult ai încerca. Anays M. vrea să iubească și să fie iubită. O poveste despre imposibilitatea de a te întoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.

 

Anays M. se va rătăci și redescoperi deopotrivă într-o confesiune pe cât de puternică, pe atât de răvășitoare. Dintr-un duo al iubirii ajunge într-un trio cu un simbolism ce pălește în fața iubirii. Iar de aici mai este doar un singur pas până la a pierde totul, dar a găsi ceea ce credea cu adevărat pierdut.

 

O Anays M. mai umană, mai complexă, dar însoțită în continuare de acel cinism prin care s-a făcut remarcată de fostele iubiri și de viață. Confesiunile unei fete rele, volumul 3, te vor dezechilibra pe neașteptate din iluzia mariajului perfect.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anays M.

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9786069008737

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: aventură, feminism, iubire, pasiune