TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Funcționarea societăților 978-606-39-1391-4
Vezi
galerie

Funcționarea societăților

de Adriana Pena

Titlu apărut în colecția Practică judiciară la Universul Juridic

Id: #434957

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noua lucrare a doamnei Adriana Pena, „Funcționarea societăților”, oferă o perspectivă amplă asupra practicii judiciare în domeniul reglementat de Legea nr. 31/1990, concentrându-se pe analiza unui număr semnificativ de spețe pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Cuprinsul lucrării:

Culegerea de față cuprinde un număr de 70 de spețe pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție în materia reglementată de Legea nr. 31/1990, rezumate și sistematizate, fiind un instrument de informare rapid și facil, oferind totodată o imagine de ansamblu a practicii judiciare în această materie.

 

Puncte forte:

Această lucrare se distinge prin modul în care rezumă și sistematizează cazurile judiciare, oferind cititorilor o înțelegere clară și concisă a diferitelor aspecte legate de administrarea și funcționarea societăților.

Prin prisma spețelor selectate, cartea urmărește să faciliteze accesul la informații de specialitate, să contribuie la formarea unei baze solide de cunoștințe pentru aplicarea corectă a legii și să inspire reflecții în perspectiva unor viitoare reglementări legislative în materie.

 

Public țintă:

Cunoașterea acestor decizii reprezintă un stimulent pentru cercetarea juridică, fiind de o mare importanță de ordin practic, constituind un mijloc eficient de documentare atât pentru practicieni, cât și pentru teoreticieni.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adriana Pena

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 978-606-39-1391-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 404

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Adriana Pena
Adriana Pena
Autor

Adriana Pena Educație și formare: studii universitare de licență, Facultatea...

vezi autor