TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
100 de metode simple prin care puteţi preveni boala Alzheimer si tulburarile de memorie asociate vârstei 978-606-588-416-8

100 de metode simple prin care puteţi preveni boala Alzheimer si tulburarile de memorie asociate vârstei

de Jean Carper

Titlu apărut în colecția Să fii sănătos la Curtea Veche

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 20.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Cei mai mulţi dintre noi cred că sunt foarte puţine măsuri de prevenţie sau chiar că nu este nimic de făcut pentru a evita boala Alzheimer. Oamenii de ştiinţă ne demonstrează însă că lucrurile nu mai stau aşa. De fapt, cercetători renumiţi din acest domeniu ştiu în prezent că cea mai bună soluţie pe care o avem la îndemână sau, poate, chiar singura noastră speranţă în lupta împotriva bolii Alzheimer este aceea de a preveni instalarea ei.

După ce renumita autoare de bestselleruri Jean Carper a descoperit că este purtătoarea genei care o face susceptibilă de a dezvolta boala Alzheimer, s-a hotărât să găsească toate dovezile ştiinţifice recente în sprijinul evitării acestei boli, care face ravagii în întreaga lume. Ea a descoperit astfel 100 de modalităţi extrem de simple, testate ştiinţific, prin care putem reduce la minimum posibilitatea de a cădea victime bolii Alzheimer, declinului memoriei şi altor forme de demenţă.

Ştiaţi că vitamina B12 are un rol important în a împiedica deteriorarea creierului? Că sucul de mere are aceleaşi efecte favorabile ca unul dintre medicamentele folosite în boala Alzheimer? Că navigarea pe Internet întăreşte celulele creierului şi le împiedică să îmbătrânească? Sau că infecţiile banale şi o substanţă folosită pe scară largă pentru anestezia generală pot declanşa boala Alzheimer? Ori că meditaţia favorizează dezvoltarea de noi neuroni? Şi că exerciţiile fizice au rol benefic pentru creierul nostru?

Este de ajuns să luaţi fie şi numai câteva măsuri preventive, pentru a evita cât mai mult posibil instalarea bolii Alzheimer şi a vă schimba astfel în bine viitorul. Dacă reuşiţi să amânaţi fie şi cu cinci ani declanşarea bolii, reduceţi deja la jumătate posibilitatea instalării ei. Amânaţi cu zece ani „întâlnirea“ cu boala Alzheimer şi veţi avea toate şansele să trăiţi până la o vârstă înaintată, fără să fi avut de suferit de pe urma ei.

Cartea lui Jean Carper vă va schimba atitudinea faţă de această boală şi vă va oferi nişte răspunsuri surprinzătoare în privinţa sănătăţii creierului, ajutându‑vă să nu vă confruntaţi cu această boală necruţătoare.

 

 

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jean Carper

Traducător: Simona Cantuniari

Data apariției: 2013

ISBN: 978-606-588-416-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Dimensiuni: 15,5x22 cm

Editura: Curtea Veche

Titlu original: 100 Simple Things You Can Do to Prevent Alzheimer’s and Age-Related Memory Loss

Pagini: 352

Limba: Română

Hârtie: 120g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Medicină și farmacie >> Afecțiuni și tratamente
Carte non-ficțiune >> Medicină și farmacie >> Medicină alternativă
Carte non-ficțiune >> Medicină și farmacie >> Medicină tradițională
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Back to Office
Speciale >> Catalog Cartepedia
 
Cuvinte cheie:
sănătate, boală, Alzheimer, medicină, remedii, prevenție, terapii
 

Opinii editoriale

„Fiecare pagină e plină de informaţii şi perspective inedite. Cel mai important este că această carte oferă speranţă cititorilor. O recomand cu căldură oricărei persoane care vrea să-şi protejeze mintea, pe măsură ce înaintează în vârstă.“

Dr. Gary L. Wenk, profesor de psihologie şi neuroştiinţă, Ohio State University
Jean Carper
autor

Jean Carper (n. 1932) este licenţiată a Ohio Wesleyan University, care i-a...

vezi autor