TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri CO-TOW-BMCFAC-20-N-001
Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri
Vezi
galerie

Bani murdari. Cum fac afaceri cartelurile de droguri

de Tom Wainwright

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #309148

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Una dintre cele mai bune 50 de cărți ale anului 2016, conform Amazon.com.

Toate strategiile și tacticile folosite de cartelurile de droguri cu scopul de a supraviețui și de a prospera pe o piață ilegală cu o cifră anuală a afacerilor de 300 de miliarde de dolari sunt, de fapt, creația unor mari corporații precum McDonald’s, Coca-Cola și Walmart. Indiferent că este vorba despre cercetare-dezvoltare, comerț electronic, resurse umane, delocalizare, concurență, relații publice sau schimbări în legislație, baronii drogurilor se lovesc de aceleași probleme ca o companie de talia lui Apple sau Ryanair. Prin urmare, când ei încep să gândească asemenea conducătorilor unor corporații, comportamentul lor nu poate fi înțeles decât cu ajutorul teoriei economice.

De la închisorile din El Salvador până la cele din Republica Dominicană, de la laboratoarele din Noua Zeelandă până la cele columbiene, de la palatul prezidențial din Mexic până la cel din Guatemala și de la piața europeană până la cea din SUA, autorul acestei lucrări face o adevărată radiografie a traficului mondial de stupefiante. În același timp însă, el propune un plan de combatere a acestui flagel cu care statele lumii se luptă zadarnic de zeci de ani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tom Wainwright

Traducător: Sorin Șerb

Data apariției: martie 2020

Titlu original: Narconomics: How To Run A Drug Cartel

ISBN: 978-606-793-731-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„Cartea [lui Wainwright] este curajoasă din mai multe puncte de vedere… [El] sfidează pe toată lumea – pe dealeri, pe baronii drogurilor și pe observatori. O operă îndrăzneață a jurnalismului de investigație și o pledoarie bine argumentată în favoarea adoptării unor politici mai eficiente împotriva traficului de droguri.”

Kirkus Reviews

„O lucrare antrenantă, captivantă, bazată atât pe informații culese direct de la sursă, cât și pe rezultatele unor studii științifice...”

The Wall Street Journal
Tom Wainwright
Tom Wainwright
Autor

Tom Wainwright (n. 1982) este redactor pentru Marea Britanie la publicația The E...

vezi autor