TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubire, libertate şi solitudine 978-973-8471-44-3
Vezi
galerie

Iubire, libertate şi solitudine

de Osho

Id: #226329

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O nouă viziune asupra relației de cuplu
 

Descriere produs

Iubire, libertate și solitudine dezvăluie revelațiile lui Osho privind iubirea conștientă și rolul libertății și al solitudinii în relația de cuplu.



Iubirea îți acordă libertatea de care ai nevoie și te ajută să fii tu însuți. Este un fenomen extrem de paradoxal. Pe de o parte, te face să te simți ca un suflet în două trupuri; pe de altă parte, îți conferă individualitate, unicitate.


În Iubire, libertate și solitudineOsho afirmă: Iubirea îți acordă libertatea de care ai nevoie și te ajută să fii tu însuți. Este un fenomen extrem de paradoxal. Pe de o parte, te face să te simți ca un suflet în doua trupuri; pe de altă parte, îți conferă individualitate, unicitate. Te ajută să renunți la egoul tău mărunt, dar să îți cunoști sinele suprem. În acest fel, problema dispare. Iubirea și meditația sunt două aripi pe aceiași umeri. Ele se echilibrează reciproc. Numai atunci când le cultivi pe amândouă poți crește, poți deveni împlinit.


„Omul nu este doar liber, el este însăși libertatea. Aceasta este adevărata lui esență, sufletul lui. În clipa când îi contești omului libertatea, îi refuzi cea mai prețioasă comoară a lui, împărăția la care are dreptul. El devine un cerșetor [...]


Cine înțelege că omul se naște în mod liber își deschide practic toate posibilitățile de a crește. Depinde numai de el ce anume dorește să devină, și ce nu. El devine propria sa creație. Viața devine o aventură - nu o simplă manifestare a unui program, ci o aventură, o explorare, o descoperire. Adevărul nu este prestabilit. El trebuie creat. Într-un fel, putem spune că noi ne creăm pe noi înșine în fiecare moment.”


Din Iubire, libertate și solitudine”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: februarie 2006

Titlu original: Love, Freedom, and Aloneness: The Koan of Relationships

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 315

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: iubire, libertate

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor