TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nopți sălbatice 978-606-8460-87-1
Vezi
galerie

Nopți sălbatice

de David Deida

Titlu apărut în colecția Alternative spirituale la Mix

Id: #431839

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Conversaţii cu Mykonos despre iubire pasională, sex extraordinar şi cum să te deschizi faţă de Dumnezeu
 

Descriere produs

Nopţi Sălbatice constituie o provocare spirituală pentru cititorul care caută să se deschidă plenar în fața Iubirii Divine, în fiecare moment, faţă de toate fiinţele şi toate lucrurile. Cartea conține o propunere incitantă, și anume să fim prezenţi, la modul extatic, în toate acţiunile noastre zilnice, să ne păstrăm inimile deschise, să facem dragoste neîncetat cu Divinul.


În Nopţi Sălbatice, David Deida foloseşte cu iscusinţă preocuparea societăţii actuale pentru sexualitate, transformând-o într-un mijloc pentru a ne inspira, „pentru a fi copleşiţi de extaz, deschişi dincolo de orice limită, iubiţi la modul absolut, abandonaţi pe deplin infinităţii.“ Cu delicateţe, dar fără frica de a utiliza un limbaj viu și situații ce pot constitui un tabu pentru omul crispat și inhibat atât de des întâlnit în zilele noastre, David Deida ghidează cititorul pe tărâmul unde „actul amoros înseamnă mai mult decât sex, devenind pulsul lui Dumnezeu.”


Există doar iubire”, a continuat Mykonos. „Există doar Cel Preaînalt, întotdeauna manifestându-se ca iubire, făcând dragoste mereu. Lumea noastră nu e făcută din aripi de înger și clopotnițe albe. Poate când o să mori și o să treci dincolo, o să plutești în lumină aurie. Dar nu așa strălucește iubirea pe tărâmul oamenilor. Aici, în acest loc al sângelui fierbinte și al cărnii rozalii, Preaînaltul face dragoste prin corpurile dorinței. Acesta este tărâmul roșu. Și singurul mod de a trece dincolo de el este să simți prin el - iubindu-l așa cum este.


David Deida


David Deida are, cu siguranță, cel mai direct limbaj din spiritualitatea contemporană. Sarcina lui nu este ușoară: să predea și să trăiască sexualitatea integrată, relațiile și transcendența. E nevoie de un curaj imens, înțelepciune și, mai presus de orice, de iubire neînfricată. La David, toate acestea sunt conținute într-o învățătură radicală. Deida face lumină cu eleganță și cuprinde în lucrarea lui prospețimea sexului, polaritatea relației bărbat/femeie și adevărata dorință a inimii de a transcende totul. Prin comuniunea aspectelor duale în cadrul jocului amoros, recunoaștem realizarea Iubirii/Unității inerente în esența noastră. Deida este acest poet adevărat al iubirii, care ne ajută să fim autentici, să ne dezlănțuim, să ne deschidem și să fim cu adevărat eliberați.


Vijaz Rana, The Watkins Review

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Deida

Traducător: Meda Strugariu

Data apariției: ianuarie 2021

Titlu original: Wild Nights. Conversations with Mykonos about passionate love, extraordinary sex, and how to open to God

ISBN: 978-606-8460-87-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: Dumnezeu, iubire, sexualitate, suflet