TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sexul, o cale către Dumnezeu 978-606-8460-83-3
Vezi
galerie

Sexul, o cale către Dumnezeu

de David Deida

Titlu apărut în colecția Alternative spirituale la Mix

Id: #226428

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să descoperi unitatea divină prin trăirea actului amoros
 

Descriere produs

Este o carte care ne învață să existăm ca unul, dar şi ca doi. O carte despre deschiderea față de iubire, încredere, altruism, înţelegere și conştientizare a ceea ce suntem în esența noastră. O carte care ne face conștienți de potențialul nostru latent și ne învață cum să ni-l trezim. O carte despre bucuria de a ne oferi în totalitate iubirii.


Cartea lui David Deida ne vorbeşte despre chemarea fiecărei ființe umane – iubirea. Despre conectarea cu sinele, abandonul în iubire şi deschiderea față de Dumnezeu prin intermediul trăirii fuziunii intime, profunde, cu partenerul. Despre cunoaşterea de sine și cunoaşterea celuilalt, respectarea dorinţelor partenerului, devenire şi contopire. Este o carte care ne învață să existăm ca unul, dar şi ca doi. O carte despre deschiderea față de iubire, încredere, altruism, înţelegere și conştientizare a ceea ce suntem în esența noastră. O carte care ne face conștienți de potențialul nostru latent și ne învață cum să ni-l trezim. O carte despre bucuria de a ne oferi în totalitate iubirii.


Sexul, o cale către Dumnezeu este un ghid edificator, lipsit de inhibiții, pentru oricine caută să își îmbunătățească modul de a gândi, starea fizică și relațiile intime. David Deida aduce, în mod concret și cu pricepere, știința antică a armonizării laturii sexuale și spirituale în cadrul cuplului modern. Lectură plăcută!

 

Harold Bloomfield, M.D, autorul cărții Cum să supraviețuiești pierderii unei iubiri


Femeia. Ea îmi pune în mișcare mintea, corpul și inima. Îmi umple toate fanteziile. Mă face să plâng. Mă transformă într-un poet. Îmi oferă momente perfecte și momente oribile. Nu mă gândesc decât la ea. Realizez că nu mă pot sătura de ea, indiferent cât îmi oferă. Nimic din ce fac, fie că mă apropii sau mă îndepărtez, nu schimbă ceva fundamental. Nu pot nici să o am, nici să fug de ea, dintr-un motiv care îmi devine deodată evident: ea este una cu mine.

 

A face dragoste este o formă de artă, o rugăciune, un mod de a contempla și de a intra în comuniune cu iubirea infinită, gol, netemător, autentic și deschis în întregime. A face dragoste este un mijloc pentru a exprima misterul iubirii prin muzica trupului tău.

 

David Deida

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Deida

Traducător: Meda Strugariu

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Finding God Through Sex: A Spiritual Guide to Ecstatic Loving and Deep Passion for Men and Women

ISBN: 978-606-8460-83-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 354

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curiozitate, Dumnezeu, sexualitate, suflet