TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul sexualității iluminatoare 978-606-8460-84-0
Vezi
galerie

Ghidul sexualității iluminatoare

de David Deida

Titlu apărut în colecția Alternative spirituale la Mix

Id: #431774

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Învață să trăiești extazul amoros!
 

Descriere produs

Ghidul sexualităţii iluminatoare prezintă practici de dezvoltare a capacităților sexuale și de transformare a fluxului de energie sexuală specifică, în sentimente profunde, deschidere sufletească şi beatitudine.


Ghidul sexualităţii iluminatoare prezintă practici de dezvoltare a capacităților sexuale și de transformare a fluxului de energie sexuală specifică, în sentimente profunde, deschidere sufletească şi beatitudine. În prima parte a cărții este descrisă distribuirea energiei interioare, astfel încât o infuzie de relaxare profundă, de senzualitate şi de dragoste necondiţionată să poată aduce actului sexual un plus de fericire. Partea a doua se concentrează pe modurile în care bărbaţii şi femeile pot experimenta orgasme multiple, trăite cu întregul corp. În partea a treia sunt prezintate tehnici pentru atingerea plăcerii sexuale extreme şi a libertăţii spirituale. Partea a patra prezintă tehnici avansate pentru cititorii ce doresc să îşi dezvolte și mai mult capacităţile sexuale.


Este o carte care se adresează tuturor celor care se iubesc și care doresc să descopere modalități prin care lumina iubirii să se exprime liber în corpul lor, înlăturând manifestări superficiale care se opun acesteia, precum rezistenţa emoţională ori teama de a înţelege iubirea profundă ca fiind adevărata noastră natură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Deida

Traducător: Adina Raluca Mutu-Manea

Data apariției: ianuarie 2021

Titlu original: The Enlightened Sex Manual. Finding Freedom & Fullness Through Sexual Union

ISBN: 978-606-8460-84-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 227

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: sexualitate

 

Loc în topurile Cartepedia