TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alchimia Yoga 978-606-8460-35-2
Vezi
galerie

Alchimia Yoga

de Osho

Id: #431673

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Seria Yoga. Știința sufletului
 

Descriere produs

Cartea nu este despre a mai afla câteva informații despre yoga ci despre a ne transforma.


Osho ne prezintă Yoga drept o cale plină de naturalețe și sensibilitate ce ne permite să ajungem foarte departe folosindu-ne de corpul și de modul nostru de viață.



Țineți minte acest lucru, că învățăturile celor treziți, toți cei treziți și toate învățăturile lor, pot fi rezumate într-o simplă propoziție, iar acea propoziție este: deja sunteți ceea ce puteți fi. S-ar putea să vă ia multe vieți să înțelegeți ce vă spun; voi sunteți cei de care depinde. Dar dacă sunteți atenți, nici măcar un singur moment nu este pierdut.



Indiferent ce faceți, să n-o faceți ca pe o datorie, s-o faceți din iubire; să n-o faceți ca pe o povară, ci ca pe o sărbătoare.



Frumusețea nu se află nici în pozitiv, nici în negativ; frumusețea este în armonie. Să vă repet: frumusețea nu se află nici în adevăr, nici în minciună, frumusețea nu este nici în compasiune, nici în furie; frumusețea se află în unitate. Acolo unde se întâlnesc opusele, acolo se află templul divinului. Acolo unde se întâlnesc contrariile, aceea este culmea, acela este crescendoul vieții.


Ce vrea Patanjali să spună prin studiul sinelui este același lucru pe care vrea Gurdjieff să-l spună prin amintire de sine, sau ce înțelegea Iisus prin a deveni mai treaz, sau ce vrea Krishnamurti să spună când zice să fiți conștienți.


Viața are sens, dar nu are niciun scop! Este un sens lipsit de scop, ca un cântec, ca un dans - ca o floare; înflorește fără niciun motiv și nu înflorește pentru nimeni în mod deosebit. chiar dacă nimeni nu trece pe drum, floarea va înflori, parfumul se va răspândi în vânt. Chiar dacă nimeni nu vine vreodată să o miroasă, este irelevant.


Chiar înflorirea este sensul, nu are vreun scop anume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Mălina Roxana Chirilă

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: The Alchemy of Yoga

ISBN: 978-606-8460-35-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 270

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: iubire, suflet

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor