TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Transformarea de sine 978-973-8471-06-1
Vezi
galerie

Transformarea de sine

de Richard Jafolla, Mary-Alice Jafolla

Titlu apărut în colecția Înţelepciunea practică la Mix

Id: #226367

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Schimbați-vă viața atunci când treceți printr-o criză
 

Descriere produs

Cei 7 pași ai transformării ne vor elibera sufletul, pregătindu-l să accepte marile schimbări care se vor petrece de la sine. Înțelepciunea se află în interiorul nostru, gata oricând să ne ghideze și să ne ajute.


Ura este o închisoare a sufletului, pe care omul și-o construiește singur. Singura cale de scăpare din ea este iubirea. Noi nu avem acces la puterea divinității dinlăuntrul nostru decât atunci când iubim.


 
Cartea se adresează celor care au ajuns la capătul puterilor sau pe culmile disperării, care cred că au încercat totul, de la gândirea pozitivă la rugăciune, dar ramân totuși torturați de probleme de care nu reușesc să scape.


Nimic în această lume nu este mai misterios, mai complex și mai intim ca peisajul propriului tău suflet. Tu călătorești singur prin el, îi urci culmile și îi cobori văile, ai coborât singur în prăpăstiile sale întunecate și te-ai odihnit pe pajiștile lui luminoase. Ți-ai construit singur închisorile, dar și catedralele.

Chiar dacă nu cunoști drumul pe care a apucat-o sufletul tău, tot ceea ce ești astăzi este rezultatul direct al acestui drum. Chiar acum, sufletul tău este precum un atlas rutier al vieții tale; poți găsi pe hărțile lui toate experiențele, toate convingerile, toate gândurile și toate emoțiile pe care le-ai adunat de-a lungul călătoriei. Multe dintre aceste convingeri te-au silit să faci cale întoarsă sau te-au blocat în niște fundături fără ieșire. Și totul, în numele dorinței de a-ți îmbunătăți viața. Și acum, ai ajuns aici, mânat de speranță, speriat încă de eșecurile din trecut, dar dornic să mai încerci o dată.

Sufletul tău are secretele lui...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Richard Jafolla, Mary-Alice Jafolla

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: mai 2003

Titlu original: Turn-Around

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 164

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curaj, identitate, încredere, iubire