TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele trei întrebări 978-606-8460-75-8
Cele trei întrebări
Vezi
galerie

Cele trei întrebări

de Barbara Emrys, Don Miguel Ruiz

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #431694

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să descoperi și să stăpânești puterea din tine
 

Descriere produs

Cartea Cele trei întrebări este dedicată oamenilor dispuși să vadă adevărul ființei lor, să se întrebe ce anume este real și să descopere răspunsurile care îi pot transforma.


Cartea Cele trei întrebări este dedicată oamenilor dispuși să vadă adevărul ființei lor, să se întrebe ce anume este real și să descopere răspunsurile care îi pot transforma. Cele trei întrebări – Cine sunt eu? Ce este real? Ce este iubirea? – consituie cheia transformării lumii celui care manifestă curajul, iubirea și compasiunea de a afla răspunsurile cu ajutorul cărora va deveni eroul propriei povești. Este o carte dedicată „tuturor femeilor și bărbaților care acționează cu curaj […] lasă iubirea să strălucească pentru restul lumii”, și „își folosesc cuvintele pentru a transmite mesaje de iubire și respect”.


Cartea aceasta este dedicată celor care au ales să fie eroi ai propriei lor povești. E dedicată tuturor rebelilor pașnici care își doresc să schimbe lumea lor.

Cartea aceasta e dedicată celor care se iubesc pe ei înșiși fără condiții și care lasă iubirea pură să strălucească pentru restul lumii. E dedicată celor care conduc cu compasiune, celor care îndrăznesc să acționeze cu bunătate și care nu vor fi stăpâniți de o frică irațională.


Cele trei întrebări - Cine sunt eu? Ce este real? Ce este iubirea? - constituie cheia transformării lumii celui care manifestă curajul, iubirea și compasiunea de a afla răspunsurile cu ajutorul cărora va deveni eroul propriei povești. Este o carte dedicată „tuturor femeilor și bărbaților care acționează cu curaj, lasă iubirea să strălucească pentru restul lumii”, și „își folosesc cuvintele pentru a transmite mesaje de iubire și respect.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Barbara Emrys, Don Miguel Ruiz

Traducător: Carmen Ştefania Neacşu

Data apariției: februarie 2019

Titlu original: The Three Questions

ISBN: 978-606-8460-75-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire, adevăr, curaj, încredere

Editura: Mix

Don Miguel Ruiz
Don Miguel Ruiz
Autor

Don Miguel Ruiz s-a născut într-o familie de vindecători şi a fost crescut într-...

vezi autor