TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătoria interioară 978-606-8460-34-5
Vezi
galerie

Călătoria interioară

de Osho

Id: #431707

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid esențial pentru transformarea totală a vieții
 

Descriere produs

Ghid esențial pentru transformarea totală a vieții



Cartea este un ghid practic pentru căutătorul spiritual, este un manual precis care ne învață să creăm echilibrul și armonia necesare pentru a experimenta succesul în practica meditației.


Cartea este un ghid practic pentru căutătorul spiritual, este un manual precis care ne învață să creăm echilibrul și armonia necesare pentru a experimenta succesul în practica meditației. Se spune că oricine vrea să înțeleagă procesul și rezultatele meditației spirituale trebuie să citească această carte.



Seria de discursuri transcrise în această carte face parte dintre primele discursuri ținute de Osho în fața mulțimilor mari de oameni venite să îl asculte. Aceste discursuri au avut loc în luna februarie a anului 1968 într-o tabără spirituală ce se desfășura în localitatea Ajol din regiunea Gujarat.



În carte vom găsi explicații detaliate despre modul ideal în care putem să folosim acțiuni precum a mânca, a munci sau a dormi ca și unelte pentru atingerea stării de iluminare.



Osho explică din punct de vedere științific rolul lui Hara (centrul energiei noastre vitale) iar cartea conține numeroase tehnici pentru a reuși să ne relaxăm mintea, să ne armonizăm inima și să ne centrăm în Hara așa încât să obținem echilibrul și vitalitatea necesare pe o cale spirituală autentică.



Folosind exemple simple, de bun simț și numeroase glume Osho ne face să înțelegem ce este și cum funcționează corpul fizic și subconștientul ființei. Explicațiile lui pe teme spirituale sunt atât de simple, atât de inocente și totuși atât de puternice. Fiind un înăscut povestitor, Osho vorbește cu mare ușurință despre aspecte profunde ale ființei noastre, ne dezvăluie frumusețea ce există în interiorul nostru și ne îndrumă pe calea descoperirii comorilor dinlăuntrul nostru, descoperirii adevăratei noastre naturi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Traducător: Carmen Ştefania Neacşu

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: The Inner Journey

ISBN: 978-606-8460-34-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 214

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curaj, încredere, succes

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor