TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alegeri LE-GIG-ALEGER-21-N-001
Alegeri
Vezi
galerie

Alegeri

de Gianina Gabriela

Id: #366707

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nimic nu e mai frumos atunci când prietenia începută în anii studenției dăinuie peste timp. Așa s-a întâmplat cu Maria și Cora care acum sunt mame și femei de afaceri.

Cora este văduva și renunta la orice din viață ei pentru a-și crește fiul, find motivată doar de fericirea acestuia. Clipă când această a auzit pentru prima dată cuvântul “mama” reprezintă cea mai de preț amintire. Destinul însă îl scoate în calea ei pe Alex, un antreprenor de succes, care îi va schimbă perspectiva, făcând-o să aibă încredere în ea că femeie. Alături de el va simți că poate schimbă orice vis în realitate, iar el va trebui să îi înțeleagă relația cu prietenii ei care îi sunt că o familie.

Maria este căsătorită cu bărbatul cu care a simțit primii fiori ai dragostei, iar acum sunt o familie împlinită cu doi copii frumoși. Numai că viață le este tulburată de durerea pentru fiica lor care are un accident. Durerea este cu atât mai mare pentru că au de luat o decizie privind viitorul lor că familie, un viitor din care fiica lor s-ar putea să nu mai facă parte. Aleregerea grea stă doar în puterea lor.

Deciziile luate de fiecare în parte îi pot apropria că prieteni, îi pot întregi că familie sau vor duce la rupturi și dureri adânci.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gianina Gabriela

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786060712534

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 196

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras