TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pierdut în Galaxie
Pierdut în Galaxie
Vezi
galerie

Pierdut în Galaxie

de Ilie-Andrei Harapașcu

Id: #426616

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Volumul Pierdut în Galaxie abordează teme de reflexie lirică specifice universului adolescentin: întrebări asupra rostului existenței, căutarea sinelui, neliniștea adolescentină, trecerea inexorabilă a timpului, împlinirea iubirii.

 

Inevitabil textele emană nostalgie existențială, căutarea liniștii interioare, fiind evidentă dorința de a colinda lumea și necuprinsul ei, de ai înțelege tainele și de a descoperi sensul vieții.

 

Tânărul autor nu s-a mulțumit cu statutul de explorator, ci s-a deschis cu sinceritate cititorului dezvăluind întrebările metafizice și viziunea despre viață. Descoperim astfel un suflet sensibil, uneori sincer alteori sarcastic, dar totuși dornic de a-și împărtășii emoțiile și trăirile de a ne transpune într-un univers al iubirii și al comuniunii.

 

Nu întâmplător volumul dezvolta mai întâi aspecte ale lumii exterioare care determină momente de reflecție contemplare acceptând spaimele artistului la început de drum, zborul spre necunoscut, nostalgia copilăriei pentru ca apoi atenția să fie focusată asupra spațiului intim, interior, care culminează cu autocunoașterea și întâlnirea iubirii. Traseul artistic descrie lumea exterioară concretă ca mai apoi să analizeze complex spațiul lăuntric, ca un proces de autoanaliză și auto confesiune.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ilie-Andrei Harapașcu

Data apariției: noiembrie 2022

ISBN: 978-606-071-909-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 110

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: emoții, identitate